Tavuk Dünyası’ndan Yepyeni Bir Tat

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Tavuk Dünyası’ndan Yepyeni Bir Tat

Tavuk lezzetini geleneksel damak tadına uyarlayan Tavuk Dünyası, hem doyurucu hem de lezzetli menüleriyle sevenlerine rüya gibi tatlar sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 24, 2013

Tavuk Dünyası’ndan Yepyeni Bir Tat; Barbekü Soslu Tavuk

Tavuk lezzetini geleneksel damak tadına uyarlayan Tavuk Dünyası, hem doyurucu hem de lezzetli menüleriyle sevenlerine rüya gibi tatlar sunuyor. Tavuk Dünyası, barbekü soslu tavuk menüleriyle yiyecek sektöründe çığır açıyor.

Lezzetli ürün çeşitlerinin yanı sıra yeni ve farklı kampanyaları ile de hizmet veren Tavuk Dünyası, uygun, doyurucu ve çeşitli menüleriyle tavuk severlerden tam not alıyor. Tavuk Dünyası’nın en çok tercih edilen barbekü soslu tavuk menüsü ve diğer leziz menüleriyle sofralar şenlenmeye başladı.

Sağlıklı, doyurucu ve ekonomik menüleri ile tavuk severlerin gözüne ve gönlüne taht kuran Tavuk Dünyası en beğenilen barbekü soslu, dağ kekikli ve menüde yer alan çeşitli salata ve makarna menüleriyle hem göze hem mideye hitap ediyor. Özel soslar ve 12-14 saat marinasyondan geçen tavuklarıyla enfes tatlar sunan Tavuk Dünyası şimdiden tavuk severlerin gözbebeği haline gelmiş durumda.

En seçkin AVM’ler de şubeleri bulunan Tavuk Dünyası, sevenlerine tavuk, makarna ve salatadan oluşan çok özel ve leziz menüler sunuyor.

Sizde bu yeni fırsatlardan yararlanmak ve tavuk lezzetini doyasıya yaşamak isterseniz size en yakın Tavuk Dünyası şubesine uğrayabilirsiniz…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT