Tektekçi Baharlıkları Çıkardı!

Tektekçi Baharlıkları Çıkardı!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Tektekçi Baharlıkları Çıkardı!

Yeni shot’ları ile eğlenceyi doruğa çıkaran Tektekçi’de baharla birlikte gelen yeniliklerden biri de içilebilen tatlılar.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 29, 2016

Türkiye’nin ilk shot barı Tektekçi, baharın tazeliğini yansıtan yepyeni shot’ları ile birbirinden güzel tatları bir araya getiriyor. Menüsündeki Tatlı, Ekşi, Tatlı-Ekşi, Sert ve Tatlı-Sert kategorilerine muhteşem shot’lar ekleyen Tektekçi, bahar kokulu yeni lezzetlerini damak tadına düşkün olan misafirleriyle buluşturuyor.

Gece hayatının nev’i şahsına münhasır barı Tektekçi, birbirinden renkli ve lezzetli yeni shot’larıyla bahara hazır! Menüsündeki Tatlı, Ekşi, Tatlı-Ekşi, Sert ve Tatlı-Sert kategorilerine muhteşem shot’lar ekleyen Tektekçi, bahar kokulu yeni tatlarını misafirlerinin beğenisine sunuyor.

Her mevsim yenilenen menüsüyle lezzet avcılarını karşılayan Tektekçi’nin iki kimya mühendisi, iki gastronomi uzmanı ve miksolojistlerinden oluşan AR-GE ekibinin hazırladığı baharlık shot’lar yeni sezonda misafirlerle buluşuyor.

Meyveli shot’lara aşık olacaksınız
“Benim tercihim tatlı shot’lar diyorsanız, çilek ve taze kırmızı elmanın tadını alacağınız Düdük; yaz gelmeden karpuza doyacağınız Topaç; kavun kokusuyla kendinizden geçeceğiniz Dudu; karamelin beyaz üzüm ile uyumuna hayran kalacağınız Bahtek ve damağınızda muzun tadını hissedeceğiniz Ahuga tam size göre! Eğer shot tercihiniz ekşi olanlardan yana ise, Sipsi, Parakalo, Mel’un ile limonun tadına varacak, Nanik ile vişneye, Barbut ile yeşil elmaya, Vanminüt ile karaduta tekrar aşık olacaksınız.

Tatlı-Ekşi kategorisine eklenen Ahey, Hoyrat, Demonic, Bouya ve Lamba, “Benim shot’ım ne tam tatlı ne de tam ekşi olsun” diyenlerin, Sert kategorisindeki Aura, Ska ve Net ise, sert shot’çıların vazgeçilmezi olacak. Bununla birlikte, Tatlı-Sert kategorisinde Zulu ile portakalın, Castıracas ile de kayısı ve balın tadını iliklerinize kadar hissedeceksiniz.

Tatlı yemeyin, için!
Bu yeni shot’ları ile eğlenceyi doruğa çıkaran Tektekçi’de baharla birlikte gelen yeniliklerden biri de içilebilen tatlılar. Bu sefer Tektekçi’de bambaşka bir lezzet denemek istiyorsanız, “tatlı içmeye” ne dersiniz? Cevabınız “Evet” ise, Tiramisu, Pamuk Şeker, Oreo’lu Pasta, Crème Brulée, Vişneli Cheesecake ve Baklava içilebilir versiyonlarını Türkiye’nin ilk shot barı Tektekçi’nin eşsiz sunumuyla birlikte tadabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT