The Grand Tarabya Sezonu Palamut ile Açtı

The Grand Tarabya Sezonu Palamut ile Açtı

Tarabya sırtlarının yeşili ve boğazın mavisinin birleştiği en güzel yerde her dönem şehrin kült oteli olan The Grand Tarabya, mevsimin en taze balığı palamut sezonunu The Brassarie ve Read Cafe’de misafirlerinin beğenisine sunuyor.

 

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 23, 2017

Tarabya sırtlarının yeşili ve boğazın mavisinin birleştiği en güzel yerde her dönem şehrin kült oteli olan The Grand Tarabya, mevsimin en taze balığı palamut sezonunu The Brassarie ve Read Cafe’de misafirlerinin beğenisine sunuyor.

 

Av yasaklarının sona ermesiyle birlikte denizin bereketi de sofralarda yerini almaya başladı. Sağlıklı ve lezzetli oluşuyla bugünlerde en tazesini tüketebileceğiniz palamut, The Grand Tarabya’nın keyifli restoranları The Brasserie ve Read Cafe’de eşsiz bir menüyle damaklarda lezzet şöleni yaşatıyor. Palamut menüsü The Grand Tarabya’nın usta şeflerinin mükemmel dokunuşlarıyla başlangıçtan ana yemeğe kadar damaklarda iz bırakacak kadar iddialı.

Baharat yolunun en meşhur baharatı ve bugünlere kadar tüm dünya mutfaklarına girmiş olan baharat safranla tatlandırılan Safranlı Deniz Mahsullü Çorba mevsimin en sıcak başlangıcı olarak karşımıza çıkıyor. Sağlıklı ve fit lezzetler öncelikli tercihim diyenlere özel Füme Palamut Salatası yine sağlıklı eşlikçileriyle menünün star lezzetleri arasında yer alıyor. Izgara ve tava sevenlerde lezzet müdavimliği yapacak olan Palamut Tava ise tereyağında pişmiş patates, sote ıspanak ve roka salatayla birlikte uyumlu bir lezzet bütünlüğü yakalıyor. Kış mevsiminin olmazsa olmazı narenciye, The Grand Tarabya palamut menüsünde marinasyonda yer alarak parmak ısırtan Narenciye Marineli Palamut spesiyalini ortaya çıkarıyor.

 

The Grand Tarabya’nın ekim ve kasım ayları boyunca The Brasserie ve Read Cafe’de misafirlerine sunduğu palamut menüsü, balığın en tazesinin kullanıldığı ve damak tadına uygun eşlikçilerle sunulduğu güçlü bir menü olarak öne çıkıyor. Palamut menüsünün tatlı finalindeyse Türk Mutfağının değişmeyen klasikleri arasında yer alan Fıstıklı Ilık İrmik Helvası yer alıyor. The Grand Tarabya, denizin en tazesi palamut balığıyla hazırlanan zengin menüsünü tatmanız için sizleri bekliyor.

The Grand Tarabya Sezonu Palamut ile Açtı

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT