The Hunger'da Hem Aşka Hem Lezzete Doyun

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri The Hunger'da Hem Aşka Hem Lezzete Doyun

Lezzet denince ilk akla gelen ve İstanbul’un trendy mekanlarından The Hunger, Sevgililer Günü özel menüsü ile hem sizin hem sevgilinizin kalbinizi kazanacak!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 25, 2012

25.01.2012

Lezzet denince ilk akla gelen ve İstanbul’un trendy mekanlarından The Hunger, Sevgililer Günü özel menüsü ile hem sizin hem sevgilinizin kalbinizi kazanacak!

Bu özel gece için hazırlanan menüde, başlangıçlarda Asya Usulü Tavuk, Cafe de Paris soslu Pazı Sarma, Mozarella Sticks, Caprese ve Enginar Salata servisinin ardından ana yemeklere geçiliyor. Izgara Piliç Külbastı, Cafe de Paris Soslu Bonfile veya Dil Şiş seçeneklerinden zevkinize hitap eden lezzet masanıza servis ediliyor. Gecenin sonlarına doğru sevgilinizin gönlünü fethedecek The Hunger Sevgililer Özel Pastası sunuluyor.

Limitsiz yerli içkinin de dahil olduğu, The Hunger Sevgililer Günü Menüsü kişi başı 120 TL. Ataköy The Hunger, gece boyunca romantik müzikler ve özel sürprizler eşliğinde yapılan yemek servisinde sınırsız eğlence, unutulmayacak bir Sevgililer Günü ve eşsiz lezzeti bir arada konuklarına sunuyor!

The Hunger güzel bir haber daha! Birinci yaşını doldurduğu şu günlerde 3. Şubesi Atakent ArenaPark AVM’de, The Hunger severler ile buluşuyor! Genişleyen The Hunger ailesi şimdi de Atakent’i lezzete doyuruyor!

Dinamik ve genç bir mekan olan The Hunger, haftanın her günü 10.00 – 00.00 arası, hayattan ve yemekten keyif almayı seven herkese tüm güler yüzüyle kapılarını açıyor. Ayrıca, paket servis hizmeti sunan The Hunger lezzetlerine www.thehunger.com.tr web sitesinden kolayca ve %10 indirim fırsatıyla ulaşabilirsiniz.

The Hunger, Yıldız Posta Caddesi, Müşir Abdullah Sokak, No: 38/1 Gayrettepe (Dedeman Otel’in Karşısı)
The Hunger Galleria, Galleria AVM , Ataköy 1. Kısım, Rauf Orbay Caddesi No: 6/10/B Bakırköy
The Hunger ArenaPark, Atakent Mahallesi Çiçekli Vadi Caddesi No:1 Küçükçekmece

Daha detaylı bilgiye;
www.thehunger.com.tr info@thehunger.com.tr adreslerinden ve 0212 288 32 27 – 28 , 0212 560 10 17, 0212 495 70 30 numaralarından bize ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT