The Hunger Yılbaşı Gecesi Lezzete Doyuruyor!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri The Hunger Yılbaşı Gecesi Lezzete Doyuruyor!

Ataköy Galleria’da, konuklarını ağırlamak ve lezzete doyurmak için kapılarını açan The Hunger, yeni şube ile yılbaşı 2012 telaşını bir arada yaşıyor!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 15, 2011

15.12.2011

Ataköy Galleria’da, konuklarını ağırlamak ve lezzete doyurmak için kapılarını açan The Hunger, yeni şube ile yılbaşı 2012 telaşını bir arada yaşıyor!

Yeni yıl ruhu, telaşı ve heyecanı bizler gibi The Hunger’ı da sarmış durumda! Yılbaşı için sürpriz hazırlıklar yapan The Hunger, konuklarına bu özel gün için özel lezzetler sunmaya hazırlanıyor. Yılbaşı The Hunger’da oldukça renkli ve lezzetli geçeceğe benziyor!

Bu özel gece için hazırlanan menüde, başlangıçlarda Asya Usulü Tavuk, Cafe de Paris soslu Pazı Sarma, Mozarella Sticks, Caprese ve Enginar Salata servisinin ardından ana yemeklere geçiliyor. Izgara Piliç Külbastı, Cafe de Paris Soslu Bonfile veya Izgara Levrek seçeneklerinden zevkinize hitap eden lezzet masanıza servis ediliyor. Gecenin sonlarına doğru The Hunger Surpriz Yılbaşı Tatlısı konuklara sunuluyor. Limitsiz yerli içkinin de dahil olduğu, The Hunger Yılbaşı Menüsü kişi başı 120 TL. The Hunger, Gece boyunca Dj performansları ile eşliğinde yapılan yemek servisinde sınırsız eğlence ve eşsiz lezzeti bir arada konuklarına sunuyor!

Dinamik ve genç bir mekan olan The Hunger, haftanın her günü 10.00 – 00.00 arası, hayattan ve yemekten keyif almayı seven herkese tüm güler yüzüyle kapılarını açıyor. Ayrıca, paket servis hizmeti sunan The Hunger lezzetlerine www.thehunger.com.tr web sitesinden kolayca ve %10 indirim fırsatıyla ulaşabilirsiniz.

Web: www.thehunger.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT