The Ritz-Carlton, İstanbul Sevgililer Haftası

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri The Ritz-Carlton, İstanbul Sevgililer Haftası

Romantik bir kaçış, boğaz’a karşı akşam yemeği, canlı müzik ve gününüze renk katacak bakımlar hepsi şehrin nabzının attığı The Ritz Carlton Istanbul’da sizi bekliyor!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 6, 2013

Romantik bir kaçış, boğaz’a karşı akşam yemeği, canlı müzik ve gününüze renk katacak bakımlar hepsi şehrin nabzının attığı The Ritz Carlton Istanbul’da sizi bekliyor!

Beatles grubu “All You Need is Love” şarkısını seslendirirken günümüz romantizmini düşünmemişti oysa ki bugünlerde yaptığımız jestler ne söylediğimizden daha etkili oluyor. The Ritz-Carlton, İstanbul kalp atışlarınızı hızlandıracak birbirinden romantik fikirlerle Sevgililer Gününü unutulmaz kılıyor.

Çintemani Restaurant ‘da romantik bir akşam yemeği
Başbaşa romantizim için şehri panoramik manzarasıyla feth eden Çintemani Restaurant’da, Sevgililer Günü, Prosecco ikramı ile karşılanan sevgilileri, akşam yemeğinde keman ve gitar eşliğinde özel bir menü bekliyor. Başlangıç olarak “kuşkonmaz ve enginarlı ördek ciğeri” “karnıbaharlı deniz tarağı” ana yemek “fırınlanmış kuzu mignon” ve tatlı olarak “lor peynirli çileklerle” sonlanıyor.

Çintemani Restaurant’da bu romantik akşam yemeği’nin fiyatı kişi başı 225 TL.

Aşkın müziği Bleu Lounge & Grill’de
Bu özel geceye eğlence katmak isteyenler için Istanbul boğazına tepeden bakan teras bar Bleu Lounge & Grill ‘de Ata ve Alper ikilisinin canlı müzik performansına Manuel & Işıl Reina çifti Flamenko dansı ile eşlik edecekler. Bellini ikramı ile karşılanan sevgililer, “Bleu Valentines” menüsünden başlangıç olarak “mango cipsli yengeç ve karides salatası”, ana yemek olarak “Dana Fileto dilimleri” ve tatlılardan her biri çikolatalı kokteyl olan “chocoktailler” ikram edilecek.

Bleu Lounge & Grill’de bu özel gecenin fiyatı kişi başı 200 TL.

The Ritz-Carlton’da “Lovers’ Week”
Sevgililer Gününde seçimi romantik bir kaçışdan yana olanlar 14 Şubat akşamı Çintemani Restaurant’ın özel akşam yemeğini dahil edebilir veya odalarına sipariş edecekleri çikolatalı çilekler ve 1 şişe şampanya ile birleştirebilirler.

Sevgililer Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT