The Upper Crust Pizzeria'dan Sunday Brunch!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri The Upper Crust Pizzeria'dan Sunday Brunch!

Pizza tutkunlarının Pazar keyfi; bol ödüllü gurme pizzacı The Upper Crust Pizzeria Pazar günlerini bir lezzet festivaline çeviriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 29, 2011

29.11.2011

Özellikle akşamdan kalanlar için Hangover Cure, klasikten vazgeçmeyenler için Calzone Classic, değişiklik arayanlara Calzone Pacanga ve Antipasto with Flat Bread ile Pazar gününe Upper Crust Sunday Brunch ile başlayabilirsiniz.

Özel tarifli domates sosunun yayıldığı incecik pizza hamurunun çıtırlığına tat katan taze sebzeler, çeşit çeşit peynirin, tavuk, et ve deniz mahsülünün sihirli karışımlarıyla tadına doyulmaz bir damak festivali arayanlar için Pazar günü The Upper Crust Bebek eşsiz bir seçenek.

Sağlıklı ve doyurucu pizza lezzetlerinin tek adresi olan gurme pizzacı The Upper Crust Pizzeria, Sunday Brunch ile 11.00 – 15.00 saatleri arasında pizza severleri lezzet festivaline bekliyor.

Adres:: Küçük Bebek Cad. No:6 Bebek İstanbul
Telefon: 0212 265 02 66
Web: www.uppercrustturkiye.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT