Tom’s Kitchen İstanbul’dan Sevgililer Günü’ne Özel Lezzetler

Tom’s Kitchen İstanbul’dan Sevgililer Günü’ne Özel Lezzetler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Tom’s Kitchen İstanbul’dan Sevgililer Günü’ne Özel Lezzetler

Sıcak ve rahat ortamı ile beğeni toplayan Tom’s Kitchen, 13 – 14 Şubat günleri sunulan menüsü ile romantik bir Sevgililer Günü deneyimi yaşatıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 11, 2016

Dünyaca ünlü Michelin yıldızlı İngiliz şef Tom Aikens’ın, Tom’s Kitchen İstanbul’un yeni Executive Şefi Murat Başaran ile birlikte özel olarak hazırladığı Sevgililer Günü menüsü misafirlerini bekliyor.

Londra dışındaki ilk şubesi İstanbul Zorlu Center’da açılan Tom’s Kitchen, sevgililer gününü rahat ve samimi bir ortamda geçirmek isteyen misafirlerini özel menüsü ile ağırlayacak.

Sevgililer Günü’ne özel sunulacak menüde başlangıçlarda marine somon füme, balık köfte, fırında midye, kızarmış kalamar, aioli sos ve ekşi maya ekmeği ile sunulan zengin “Deniz Mahsulleri Tabağı” veya fırında kabak, fesleğen ve fındık ile sunulan “Buratta” yer alıyor. Menüdeki ana yemek seçeneklerinde ise nar soslu yeşil salata ile “Tava Dil Balığı” veya yaban mantarlı ragout sos ve çıtır kızarmış patates ile sunulan “Cote de Boeuf Steak” bulunuyor.

Antep fıstıklı dondurma ile sunulan “Sıcak Çikolatalı Fondant veya “Lime & Yoğurtlu Panna Cotta” menüde yer alan enfes lezzetlerin tatlı bir sonla bitmesini sağlıyor. Sıcak ve rahat ortamı ile beğeni toplayan Tom’s Kitchen, 13 – 14 Şubat günleri sunulan menüsü ile romantik bir Sevgililer Günü deneyimi yaşatıyor.

www.tomskitchen.com.tr

Adres: Zincirlikuyu Caddesi Zorlu Center Bulvar Katı AVZ, No:134, Beşiktaş
Telefon: 0212 353 66 77

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT