Tribeca Pazar Brunch`ını Yeniledi!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Tribeca Pazar Brunch`ını Yeniledi!

Bu sene 7. yaşını kutlayan Tribeca, uzun yıllardır İstanbulluların pazar günlerine keyif katan ünlü “pazar brunch”ını yeniledi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 1, 2008

2008 Kış

Bu sene 7. yaşını kutlayan Tribeca, uzun yıllardır İstanbulluların pazar günlerine keyif katan ünlü “pazar brunch”ını yeniledi.

Pazar günlerinin değişmez keyfi olan ve İstanbulluların yıllardır büyük ilgi gösterdiği Tribeca’nın “pazar brunch”ı yenilendi. Kahvaltı büfesi, salata büfesi ve Tribeca mutfağından sıcak bir seçimi içeren Tribeca’nın “pazar brunch”ı, ev yapımı granola ve reçellerin yanı sıra mini bagel’larıyla da dikkat çekiyor. Bu sene 7. yaşını kutlayan Tribeca’ya “pazar brunch”ı için gelenler yenilenen mönüyle birlikte pek çok sürprizle de karşılaşıyorlar.

Krem peynir, dana jambon, hindi füme, bal ve ev yapımı reçel çeşitlerinin yanı sıra meyve salatası, mevsim meyveleri, müsli, mısır gevreği, soslu sosis ve haşlanmış yumurtanın da yer aldığı Tribeca’nın yenilenen “pazar brunch”ında hiçbir şey unutulmamış. Mini bagel’larıyla dikkat çeken “pazar brunch”ında yer alan ağzınıza layık mini muffin, cookie, havuçlu kek, ve brownie çeşitleri de tatil gününüze ayrı bir lezzet katacak. Süt yapıcı özelliği nedeniyle özellikle meme çağında çocuğu olan annelerin büyük ilgi gösterdiği bagel, hem sağlıklı hem de besleyici olmasıyla dikkat çekiyor. Fındık, badem, antepfıstığı ve yulaf karışımından oluşan ev yapımı Tribeca granola ise Tribeca “pazar brunch”ının ayrıcalıklı sürprizlerinden biri. Tüm bu çeşitlerin yanı sıra Tribeca “pazar brunch”ında bir sıcak seçim olanağı da bulunuyor. Tribeca mutfağından sıcak seçim yapacak olanlar Tribeca usulü “eggs benedict”, “moons over my veggie”, kabaklı naneli “frittata”, “pancake” ve omlet çeşitleri arasından tercih yapabiliyorlar.

Her pazar sabahı 10.00 - 15.00 arası düzenlenen Tribeca “brunch”ında miniklerin eğlencesi de unutulmamış. Her pazar sabahı brunch için anne ve babalarıyla Tribeca’ya gelen minikler, harika bir “balon katlama” gösterisi izleme olanağı buluyorlar. Motosiklete binen Tweety karakteri de dahil olmak üzere hayal gücünün sınırlarını zorlayan pek çok figürün “balon katlama sanatı”yla yapılmasını yalnızca minikler değil, büyükler de yoğun bir ilgiyle izliyorlar. “Balon katlama sanatı”nın en incelikli örneklerini izleme imkanı da sunan Tribeca “pazar brunch”ı Yeniköy Tribeca’da yalnızca 17,5 YTL fiyatla sunuluyor.

Tribeca’nın yenilenen “pazar brunch”ıyla ilgili olarak bilgi veren Tribeca Kurucu Ortağı Rafi Karako şunları söyledi: “Artık geleneksel hale gelmiş ‘pazar brunch’ımızı yeniledik. Amacımız, İstanbullulara keyifli bir pazar günü yaşatmak. Yeni haliyle çok daha zenginleşen ve farklılaşan brunch’ımızın büyük beğeni kazanacağına inanıyorum. Tribeca pazar brunch’ının yoğun şehir yaşantısına küçük bir mola vermek anlamında cazip bir fırsat sunduğunu da ayrıca vurgulamak isterim. Tüm konuklarımız, nezih bir ortamda kahvaltılarını ederken, bir yandan da gazetelerini okuyup keyifli sohbetler yapabiliyorlar. Üstelik büyük bir özenle hazırlanmış kahvaltı ve salata büfemizin yanı sıra Tribeca mutfağından sıcak bir seçim yapma olanağına da sahipler.”

İstanbul Tribeca Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT