Tribeca Tatlarla Lezzet Rüzgarı Estiriyor

Tribeca Tatlarla Lezzet Rüzgarı Estiriyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Tribeca Tatlarla Lezzet Rüzgarı Estiriyor

Tribeca’nın 16 yıl önce Yeniköy’de estirmeye başladığı lezzet rüzgarı Akatlar, Nişantaşı, Akbatı ve Ankara’nın ardından bugün Aqua Florya’da da esiyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 24, 2014

1998 yılında Yeniköy’de açtığı ilk restauranttan bu yana lezzet dünyasında seçkin ve farklı bir rüzgar estiren Tribeca, Aqua Florya’da açtığı yeni mekan ile deniz manzarası eşliğinde yeni lezzetler keşfetmenizi sağlıyor.

Tribeca’nın 16 yıl önce Yeniköy’de estirmeye başladığı lezzet rüzgarı Akatlar, Nişantaşı, Akbatı ve Ankara’nın ardından bugün Aqua Florya’da da esiyor. Yeni şubeleriyle büyümeye devam eden Tribeca menüsüne kattığı yeniliklerle de lezzet yolcuğuna devam ediyor. Her ne kadar bagel’ı Türkiye’ye getiren isim olarak akıllara kazınsa da Tribeca yenilen menüsüyle de dünya mutfaklarından seçkiler de sunmaya başladı.

Her zaman diliminin yemeği: Bagel

Sabah, öğle, akşam ya da sadece atıştırmalık… Tarihi 16. Yüzyıla dayanan ve Polonya’ya kadar uzanan bagel, farklı konseptlerde sunumuyla Tribeca mutfağının mihenk taşı denebilir. Günün her öğününe uygun olarak farklı çeşnilerle hazırlanan bagel’lar oldukça doyurucu bir o kadar da lezzetli bir yemek oluyor.

Kahvaltının keyfine varmak isteyenlere

İster klasik kahvaltı tercih edin, isterseniz farklı tatları. Tribeca her saat diliminde servis edilebilen kahvaltı menüsüyle, günün her öğününü adeta birer kahvaltı şenliğine dönüştürüyor. Farklı peynir ve yumurta çeşitlerinin yanı sıra isteğe göre çeşitli şarküteri ürünlerinin de servis edildiği kahvaltı, haftanın yedi günü Tribeca’nın Aqua Florya şubesinde eşsiz bir deniz manzarasıyla birlikte sizleri bekliyor.

Dünya mutfağından seçkiler

Tribeca yakın zamanda yenilenen menüsüyle bugüne dek sunduğu lezzetlere yenilerini ekledi. Dünya mutfağından sunduğu tatlarla müşterilerine en bagel’da olduğu kadar iddialı olduğunu da kanıtlıyor. Quesadilla’dan, pizzaya, teriyaki somon şiş salataya kadar farklı damak tatlarına isteklere uygun lezzetleriyle Tribeca, kullandığı malzemelerin kalitesi ve lezzetiyle de fark yaratıyor. Mekan, New York’a özgü Thin Crust Pizza’sı, ve burgerseverlere yepyeni bir tat sunan dana tandır burger’i, bonfile çeşitleri, New York usulü tatlıları ve sıcak/soğuk kahveleriyle de dünya mutfağını ayağınıza getiriyor.

Günün yorgunluğunu Tribeca’da atabilirsiniz

Tribeca, Aqua Florya’daki şubesinde, müşterilerine günün tüm stresini atmalarına katkıda bulunacak bir deniz manzarası sunuyor. Deniz manzarasına karşı otururken dilerseniz kahvenizi içip, Tribeca’nın tatlılarını deneyebilir, bir yandan da kitabınızı okuyabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT