Tüm Annelere Özel Yüzde 30 İndirim

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Tüm Annelere Özel Yüzde 30 İndirim

Fatih Karadeniz Pidecisi, kıymalı, peynirli, ıspanaklı ve kavurmalı pide çeşitleri ile mükemmel bir lezzet resitali sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 7, 2013

Annenizi, lezzet yolculuğuna çıkarmaya ne dersiniz?

Annenizi, Anneler Günü’nde lezzet yolculuğuna çıkarmaya ne dersiniz? 1957 yılından beri pidenin tek adresi olan Fatih Karadeniz Pidecisi, Anneler Günü’nde tüm anneleri benzersiz bir yolculuğa davet ediyor.

Yöresel lezzetleri yaşatan ve geleceğe aktaran Fatih Karadeniz Pidecisi, Anneler Günü’ne özel kampanyasıyla tüm annelere ve ailelerine muhteşem bir lezzet şöleni yaşatıyor. Anneler Günü’nde aileleriyle birlikte Fatih Karadeniz Pidecisi’ne gelen tüm anneler, istedikleri pide çeşitleriyle, içecek ve tatlılarda yüzde 30 indirim fırsatı yakalıyor.

Baştan aşağı yenilenen dekorasyonu, geçmişten günümüze taşınan tarihi dokusu, 55 yıldır değişmeyen lezzetleri ve sunduğu fırsatlarla Fatih Karadeniz Pidecisi, yemek yemeyi keyfe dönüştürüyor.

Pidecilik geleneğini nesilden nesile aktararak, aynı mekanda hizmet veren Fatih Karadeniz Pidecisi, farklı mayalama tekniği, özel etleri ve tamamen doğal malzemeleri ile pide severlere lezzet şöleni yaşatıyor. Yöresel malzemeleri pideyle buluşturan Fatih Karadeniz Pidecisi, kıymalı, peynirli, ıspanaklı ve kavurmalı pide çeşitleri ile mükemmel bir lezzet resitali sunuyor.

Anneler Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT