Tüm Miniklere Oyuncaklı Menüler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Tüm Miniklere Oyuncaklı Menüler

Köfteci Ramiz enfes köftelerinden ve menülerinden sonra şimdi de çocuklar için başlattığı kampanya ile miniklere ve ailelerine müthiş fırsatlar sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 20, 2013

Yarattığı lezzetle, 1928’de Akhisar’da açtığı köfteci dükkânını, bugün Türkiye’de 120 şubelik dev zincire dönüştüren Köfteci Ramiz, Trump Towers İstanbul’da açtığı Ramiz Çocuk restoranı ve miniklere özel kampanyaları ile şimdide çocukların kalbini fethediyor!

Köfteci Ramiz enfes köftelerinden ve menülerinden sonra şimdi de çocuklar için başlattığı kampanya ile miniklere ve ailelerine müthiş fırsatlar sunuyor. Ramiz Çocuk’tan herhangi bir menü alan miniklere, birbirinden yaratıcı ve eğlenceli oyuncaklardan istedikleri herhangi biri hediye ediliyor.

Ramiz Çocuk; porsiyon, ekmek arası ve hamburger menülerinden herhangi birini seçen çocuklara; dinazorlar, hayvanlar, şirinler, köpük balon ve arabalardan oluşan, birbirinden ilginç ve geniş oyuncak yelpazesinden istedikleri bir oyuncağı hediye ediyor.

Ailelerin çocuklarına güvenerek ve keyifle yedirdiği enfes Ramiz Çocuk menüleri şimdi oyuncak hediyeleri ile tüm Ramiz Çocuk restoranlarında…

Sizde bu fırsatlardan yararlanmak ve çocuğunuza keyifli bir sürpriz yapmak isterseniz hemen Ramiz Çocuk restoranlarına uğrayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT