Türk Mutfağının Eskimeyen Tatları Divan Restoranlarında

Türk Mutfağının Eskimeyen Tatları Divan Restoranlarında

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Türk Mutfağının Eskimeyen Tatları Divan Restoranlarında

Eskimeyen Tatlar’ menüsü 7 Mart tarihinden Nisan sonuna kadar Divan restoranlarında lezzet düşkünlerini ağırlayacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 22, 2016

Divan Restoranları, Mart’ın ilk haftasından Nisan sonuna kadar Divan Brasserie Beyoğlu, Divan Brasserie Kalamış, Divan Brasserie Bebek, Divan Pub Erenköy ve Divan Pub Ataşehir’de, Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden oluşturduğu ‘Eskimeyen Tatlar’ menüsüyle misafirlerini unutulmaz bir lezzet yolculuğuna çıkaracak.

Konuklarına sunduğu ayrıcalıklı hizmetiyle her zaman özel hissettiren Divan Restoranları; lezzet meraklılarını Divan Brasserie Beyoğlu, Divan Brasserie Kalamış, Divan Brasserie Bebek, Divan Pub Erenköy ve Divan Pub Ataşehir’de Türk mutfağının ‘Eskimeyen Tatlar’ıyla buluşturuyor. ‘Eskimeyen Tatlar’ menüsü 7 Mart tarihinden Nisan sonuna kadar Divan restoranlarında lezzet düşkünlerini ağırlayacak.

Türk sofralarının baş tacı lezzetleri ‘Eskimeyen Tatlar’ menüsünde
Geleneksel Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden seçilen ve sofralarımızın baş tacı olmuş yemekleri bir araya getiren menü, misafirlere lezzet şöleni yaşatacak.
Divan restoranlarında terbiyeli işkembe çorbasıyla başlayan ‘Eskimeyen Tatlar’ lezzet yolculuğu, zeytinyağlı kabak çiçeği dolması, ısırgan, ebe gümeci, arap saçı, şevketi bostandan oluşan zeytinyağlı Ege otları, Arnavut ciğeri ve sofralarımızın olmazsa olmazı vişneli etli yaprak sarmasıyla devam ediyor. Türk damak tadının unutulmayan lezzetlerinden oluşan ‘Eskimeyen Tatlar’ menüsü, kuzu etli keşkek, dil balığı menüer, pazı yaprağına sarılı kuzu incik kapama ve tereyağında kuzu uykuluk sote ile lezzet seremonisine dönüşüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT