Türkiye'nin İlk Fast Casual Dönercisi: Kasap Döner

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Türkiye'nin İlk Fast Casual Dönercisi: Kasap Döner

Bauhaus ekolü ile planlanan restoranlar, sade amaca yönelik bir tasarıma ve önce fonksiyon, sonra form fikrine sadık kalıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 6, 2013

"Açım", "çok açım", "eh işte" diyerek lezzete doymak sizin elinizde...

Tarz sahibi bir restoranda tadına doyulmaz bir döner yemek, yemeğinizi yerken bir yandan da klasik rock müziğinizi dinlemek ve size sunulan İpad ile sosyalleşmek isterseniz, Kasap Döner size kapılarını ardına kadar açıyor. Yiyecek mönüsündeki açlık derecenizi belirleyen eğlenceli ibareler ve ulaşılabilir fiyatlarla doğal lezzetlere ulaşmak da cabası...

Afyonda kendine ait çiftliği ve anlaşmalı çitliklerinde yetişen ve tamamen doğal yemlerle beslenen hayvanlardan elde edilen etler, Kasap Döner’in lezzetinin sırrı. Hayvanların bifteklik kısımlarından seçilen etleri özel sosla terbiye ederek, mükemmel dönerin tarifi oluşturuyorlar. Döneri sadece çok iyi yapmakla kalmayıp farklı konseptiyle de bütünleştiriyorlar. Tek bir ürüne konsantre olarak fiyatlarını makul tutmak, müşterilerine kaliteli salonlarda hizmet vermek, hızlı servis ve rahat salonlar, Türkiye'nin ilk fast casual döner restoranı olarak hizmet veren "Kasap Döner"i öne çıkaran yanları.

Kasap Döner restoranlarında masalara konan İpadler, müşterilerin yemek yerken aynı zamanda interaktif ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyor. Klasik döner restoranlarında çalan müzikleri burada dinlemeyi beklemeyin; çünkü klasik rock müzik mekanın simgesi gibi. Kasap Döner’in benzersiz, açlık derecenizi “eh işte”, “açım”, “çok açım” olarak belirleyebildiğiniz yaratıcı mönüsü, kasanın yanındaki bilgisayardan ve salondaki projektör üzerinden de yansıtılıyor.

Bauhaus ekolü ile planlanan restoranlar, sade amaca yönelik bir tasarıma ve önce fonksiyon, sonra form fikrine sadık kalıyor. Kasap Döner restoranlarında beton zemin, ahşap masa, paslanmaz çelik yüzeyler ve demirin en ham halleri göze çarpıyor. Siyah duvarları, müşterilerin dikkatini kalan alanlara çekmeyi başarıyor.

Doğal yemlerle beslenmiş hayvanlardan elde edilen etlerin bifteklik parçalarından yaptıkları döneri, tandırda özel olarak pişen lavaşı, odun ateşinde pişen ekmeği, cam şişede sunulan içecekleri, yan ürün olarak verilen en üst kaliteli patatesten yapılan kızartmaları, Kasap Döner’i farklı kılan lezzetleri. Sadece ürün değil mekan olarak da farklı bir modelle işletilen Kasap Döner, entelektüel duruşuyla yeme-içme sektöründe fark yaratıyor.

www.kasapdoner.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT