Türkiye’nin İlk Caribou Coffee’si Caddebostan’da!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Türkiye’nin İlk Caribou Coffee’si Caddebostan’da!

Amerika’nın en büyük ikinci kahve zinciri Caribou Coffee’nin Türkiye’deki ilk şubesi Caddebostan’da açıldı. Şube, 800 metrekarelik mağazası ile dünyanın en büyük Caribou Coffee’si oldu.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 30, 2011

30.12.2011

Amerika’nın en büyük ikinci kahve zinciri Caribou Coffee’nin Türkiye’deki ilk şubesi Caddebostan’da açıldı. Şube, 800 metrekarelik mağazası ile dünyanın en büyük Caribou Coffee’si oldu.

Dünyanın en büyük mağazasıyla Türkiye’ye “Merhaba” diyen Caribou Coffee’ler Yıldız Holding ve Al Sayer Grubu’nun %50 -%50 ortaklığı ile açılıyor.

Caribou Coffee’lerin en büyük iddiası içeceklerinde en kaliteli kahve çekirdeklerini kullanması. En büyük farkı ise ürün portföyünde eritilmiş gerçek çikolata kullanılıyor olması. Bol sütlü, çikolatalı, yoğun espresso lezzetli veya meyveli her çeşit damak tadına hitap eden sıcak ve soğuk kahveleriyle Caribou Coffee benzersiz bir deneyim yaşamak isteyenleri Caddebostan’a bekliyor. Bununla birlikte çok zengin bir yiyecek menüsü olan Caribou Coffee’de; çorbadan, salataya, paninilerden, kek ve pasta çeşitlerine kadar her damak zevkine uygun seçenekler sunuluyor. Caribou’nun zengin mönüsünde organik kuruyemiş çeşitleri ve drajeler de bulunuyor.

Keyifli vakit geçirmek üzerine kurulu mağaza dekorasyonu ile müşterilerine çok rahat bir ortam vaat eden Caribou Coffee’ler, şömine alanı, rahat koltukları, ortak paylaşım alanları ve Caribou’nun güler yüzlü baristaları ile mükemmel bir deneyim yaşatıyor.

Caribou Coffee, 2012 sonuna kadar 22 şubeye ulaşmayı hedefliyor. İlk aşamada Ocak ayının başında Forum Kayseri AVM’de ve sonunda ise Şaşkınbakkal’da açılıyor.

Adres: Bağdat Cad. No:305/A Caddebostan İstanbul
Telefon: 0216 467 31 77
Web: www.cariboucoffee.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT