Türkiye’nin İlk ve Tek Nutella Cafe'si Eataly İstanbul’da Açıldı!

Türkiye’nin İlk ve Tek Nutella Cafe'si Eataly İstanbul’da Açıldı!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Türkiye’nin İlk ve Tek Nutella Cafe'si Eataly İstanbul’da Açıldı!

Türkiye’nin ilk ve tek Nutella Cafe’si, Eataly İstanbul’da açılan yeni lezzet noktasında tüm misafirlerini bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 12, 2016
p>Farklı konsepti, felsefesi ve zengin ürün çeşitliliğiyle gittiği her şehrin yeme içme kültürüne katkıda bulunan Eataly İstanbul, Nutella işbirliği ile hayata geçirdiği yeni projesinde tüm Nutella tutkunlarını bir araya getiriyor. Türkiye’nin ilk ve tek Nutella Cafe’si, Eataly İstanbul’da açılan yeni lezzet noktasında tüm misafirlerini bekliyor.

Açıldığı günden beri lezzet arayanlar için bir buluşma noktası olan Eataly İstanbul’da, Nutella tutkunlarının favorisi haline gelecek Nutella Cafe açıldı. Eataly’nin Executive Şefi Claudio Chinali’nin Nutella ekibi ile birlikte hazırladığı, tamamı Nutella içeren özel menüsüyle Nutella Cafe’de tadına doyulmaz bir lezzet şöleni sizi bekliyor.

Nutella tutkunlarının vazgeçilmez mekanı olmaya aday Nutella Cafe’nin menüsünde her zevke hitap eden ve farklı kültürlere ait mutfakların vazgeçilmez öğelerinin de kullanıldığı pek çok farklı tarif bulunuyor. İtalya’nın geleneksel ev yapımı kurabiyesi üzerinde Nutella ile hazırlanan Bacio Di Dama con Nutella, Nutella tutkunlarının favorisi olurken, ahududu ile servis edilen içi Nutella dolgulu tart Tartelletta con Nutella, meyveli tatlı sevenlerin ilk tercihi oluyor.

Sevilen tatların Nutella ile yorumlandığı lezzetler de Nutella Cafe menüsünde yer alıyor. Türk kültürünün en lezzetli sokak yiyecekleri arasında yer alan kağıt helva arasına sürülmüş Nutella ile servis edilen Wafer con Nutella ile çocukluğunuza dönerken, bir tarafı tamamen Nutella, diğer tarafı ise krema ile kaplı geleneksel Roma usulü çörek Maritozzo con Nutella sizi İtalya sokaklarına sürükleyecek. Cannoli con Nutella ise Sicilya’nın geleneksel tatlısı cannolinin ricotta ve Nutella dolgusu ile damaklarda unutulmaz bir lezzet bırakacak.

Eğer ben klasiklerden vazgeçmem diyenlerdenseniz, menüde sizin için de lezzetli alternatifler bulunuyor. Eataly fırınından çıkan çıtır çıtır simit; Simit con Nutella ve taze kruvasan; Croissant con Nutella ile waffle ve krep çeşitleri de klasik tatlar sevenlerin vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor.

Eataly İstanbul bünyesinde Ekim ayı itibariyle hizmet vermeye başlayan Nutella Cafe, hem hayatın hem de Nutella’nın tadını çıkarmak isteyenlerin yeni buluşma noktası oluyor! Şimdiden ajandanıza not etmeyi unutmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT