Türkler En Çok Etli Pizza Tüketiyor

Türkler En Çok Etli Pizza Tüketiyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Türkler En Çok Etli Pizza Tüketiyor

Pizza Hut tüketicisinin sesiyle, farklı taban sosları ve yepyeni pizza çeşitleri geliştirdi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 9, 2016

Pizza Hut tüketicilerin sesine kulak verdi ve yaptığı araştırma sonuçlarından hareketle pizza çeşitlerine ve taban soslarına yenilerini ekledi. Türklerin en çok acılı ve etli pizzaları tercih ettiğini, ayrıca farklı taban sosları denemek istediğini gören marka, Füme Etli, Füme Hindili, Acılı ve Sucuk Keyfi pizzalarını ve parmesan taban sosunu geliştirdi. Pizza Hut, bu yeni pizza çeşitlerini daha uygun fiyata sunmak adına ‘Orta boy alana büyük boy bedava’ kampanyasını hazırladı. Mart ayı boyunca devam edecek kampanya kapsamında Füme Etli, Füme Hindili, Acılı ve Sucuk Keyfi orta boy pizzalar 32.90 TL’den satışa sunulacak.

“Dünyanın en meşhur pizzası” sloganıyla, dünya genelinde 100’den fazla ülkede 15.600 şubeyle hizmet veren Pizza Hut, yenilikçi ürünler sunmaya devam ediyor. 25 yılı aşkın süredir Türkiye’de hizmet veren marka, damaklarını yeni lezzetlerle şenlendirmek isteyenler için herkesin alışık olduğu standart taban soslarının dışına çıktı. Domatesli taban sosundan farklı olarak, Pizza Hut’a özgü parmesan taban sosunu da menüsüne ekledi.

Gerçekleştirdiği tüketici araştırmalarında müşterilerinin en çok etli pizza tükettiğini ve farklı taban sosları istediğini keşfeden Pizza Hut, yalnızca sınırlı bir süreliğine yapılan ‘orta boy alana büyük boy bedava’ kampanyasıyla orta boy Acılı, Füme Etli, Füme Hindili ve Sucuk Keyfi pizzalarını 32.90 TL’den tüketicilerin beğenisine sunuyor.

“Kadınlar pizzayı ince hamurlu ve az malzemeli, erkekler kalın hamurlu ve bol etli seviyor”

Pizza Hut Pazarlama Direktörü Özge Zoralioğlu, “Yapmış olduğumuz araştırma sonuçlarına göre, Türkiye’de tüketicilerin genel olarak etli pizzaları tercih ettiğini gördük. Kadın tüketicilerin tercihi ince hamurlu ve margherita gibi az malzemeli pizzalar olurken, erkek tüketiciler ise daha kalın hamurlu ve etli çeşitleri tercih ediyor. Yine aynı araştırmadan çıkan bir diğer sonuç ise; tüketiciler taban soslarının çeşitlendirilmesini istiyor. Tüketici taleplerine kulak verdik, menümüzdeki füme etli ve füme hindili pizzalara, Pizza Hut’a özgü parmesan taban sosu alternatifi getirdik. ‘İtalyan Babası’nda fesleğen sos ile yakaladığımız başarıyı, farklı taban sosların bulunduğu yeni pizzalarımızda da artırarak sürdürmeyi hedefliyoruz. Tüketiciler parmesan taban sosu lezzetine aynı zamanda, istediğiniz malzemenin seçilebildiği ‘kendi pizzanı yarat’ pizzalarında da varabilecek. Yeni ürünlerimizden Acılı, Füme Etli, Füme Hindili ve Sucuk Keyfi pizzalarında gerçek et ürünleri kullanarak tüketici alışkanlıklarına paralel, her yaş grubuna hitap eden lezzetler sunmak için çalışıyoruz. Biz, acı seven bir ülkeyiz. Bunu göz önünde bulundurarak en sevilen malzemelerden biri olan sucuk ve acının vazgeçilmezi jalapeno’yu ekleyerek menümüze ‘Acılı pizza’yı kattık ve tüketicilere sunduğumuz alternatifleri çeşitlendirdik.” dedi.

Zoralioğlu açıklamasına şu sözlerle devam etti: “Leziz bir pizza yapmanın yolu, taze malzemeler, iyi mayalanmış bir hamur, kaliteli sos ve %100 mozzarella peyniri kullanmaktan geçiyor. Tüketicilerimize pizza dışında pek çok farklı yan ürün çeşidi de sunuyoruz. Pizza Hut’ta genç, yaşlı, vejetaryen, et sever, sağlıklı beslenme tutkunu her kesime hitap eden lezzetler bulmak mümkün.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT