Tutkunu Olduğunuz Lezzet Bol Malzemos

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Tutkunu Olduğunuz Lezzet Bol Malzemos

Yeni pizza sosuna olan güvenini “Beğenmezsen Bedava” ile ispatlayan Domino’s, lezzet avcılarına gerçek pizza deneyimi yaşatmaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 28, 2012

28.02.2012

Tutkunu olduğunuz lezzet “Bol Malzemos”, Domino’s Pizza’nın Yenilenen Pizza Sosuyla Sadece 12,90 TL

Hayatın en lezzetli anlarında pizza severlerin yanında olan Domino’s Pizza, yenilenen pizza sosu ve cazip promosyonu ile lezzet kaçamakları sunmaya devam ediyor. Dayanılmaz görüntüsü ve Türk damak tadına uygun zengin malzemeleri ile sofraların vazgeçilmezi Bol Malzemos, sadece 12,90 TL’ye lezzet düşkünleriyle buluşuyor. Birbirinden farklı fırsatlarla yüzleri güldüren Domino’s, 31 Mart tarihine kadar geçerli olan kampanyası ile sofraları şenlendiriyor.

Yeni pizza sosuna olan güvenini “Beğenmezsen Bedava” ile ispatlayan Domino’s, lezzet avcılarına gerçek pizza deneyimi yaşatmaya devam ediyor.

Lezzetin anahtarı Domino’s Pizza, geliştirdiği tadını pizza tutkunları ile buluşturabilmek için Türkiye’nin damak tadına en uygun pizzası Bol Malzemos’u cazip promosyon fırsatı ile sunuyor. Domino’s Pizza’nın yenilenen lezzetiyle harmanlanan Türkiye’nin 12 malzemeyle en zengin pizzası Bol Malzemos’un orta boyu 31 Mart tarihine kadar 12,90 TL…

Mozerella peyniri, pepperoni, sucuk, küp kıyma, şerit sosis, jambon, yeşilbiber, domates, mantar, siyah zeytin, mısır, kekik ve susamdan oluşan malzemeleri ile akıllarda yer alan Bol Malzemos, iştah kabartan görüntüsü ile pizzada zengin malzeme tercih edenlerin gözdesi…

Domino’s Pizza, sipariş anından hemen sonra açılan hamuru ve beş günde tarladan sofralarla buluşan taze malzemeleriyle unutulmaz bir lezzet şöleni sunuyor. Siz de bu müthiş fırsata dâhil olmak isterseniz; Domino’s Pizza’dan Bol Malzemos pizzayı hemen sipariş edebilirsiniz.

www.dominospizza.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT