Ulus’ta Sofistike Bir Mekan: Tepe Majeur

Ulus’ta Sofistike Bir Mekan: Tepe Majeur

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ulus’ta Sofistike Bir Mekan: Tepe Majeur

İstanbul’un en seçkin noktası Ulus’ta açılan Tepe Majeur’a ilk adım attığınız anda sizi sofistike bir dekorasyon karşılıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 31, 2016

Ulus’ta açılan Tepe Majeur, doğayla iç içe bahçesi, sofistike dekorasyonu ve iddialı lezzetleriyle şehrin merkezinde soluk alınabilecek farklı bir alternatif sunuyor. Aynı zamanda davet mekanı olarak da kullanılan Tepe Majeur, şimdiden şehrin hit mekanlarından biri oldu!

Ankara’da 1987 yılında kurulan Elchyn Group, Türkiye’nin ilk profesyonel catering firmalarından Elchyn Catering, fuarlarda catering çözümleri sunan Elchyn Expo ve ünlü düğün mekanı Fransız Bahçeleri’nden sonra geçtiğimiz aylarda Ulus’ta hizmete açtıkları Tepe Majeur Restaurant ve Davet Mekanı ile Ulus’a yeni bir soluk getirdi. İstanbul’un en seçkin noktası Ulus’ta açılan Tepe Majeur’a ilk adım attığınız anda sizi sofistike bir dekorasyon karşılıyor. Ahşabın minimal dokunuşlarla yeniden dekore edildiği mekan, iş yemekleri, davetler için biçilmiş kaftan. Dekorasyonuyla olduğu kadar sunduğu seçkin lezzetlerle de iddiasını ortaya koyuyor Tepe Majeur. Tepe Majeur’un menüsünde kahvaltı çeşitlerinden et yemeklerine, tatlılardan makarnalara kadar her damak tadına uyacak lezzetler bulunuyor. Beslenme uzmanlarının ısrarla tavsiye ettikleri kinoa, “Kinoa Salatası” olarak menüde yer alırken, teriyaki marinasında somon, fırında özel aromalı dana parçaları, peynir dolgulu fıstıklı piliç fileto da menünün iddialı yemeklerinden sadece birkaçı. Tatlılardan ise çıtır kabak, profiterol ve çikolatalı sufle ise mutlaka tadılması gereken lezzetler arasında yerini alıyor. Tepe Majeur’de çocuklu aileler de unutulmadı ve özel bir çocuk menüsü oluşturuldu. Menüde çocukların severek yediği köfte, makarna ve hamburger, en sağlıklı ve en lezzetli şekilde çocukların beğenisine sunuluyor. Tepe Majeur’un mutfağı ise Şef Süleyman Ertunç’a emanet!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT