Unutulmayacak Babalar Günü Anısı

Unutulmayacak Babalar Günü Anısı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Unutulmayacak Babalar Günü Anısı

Babalar günü hatırası fotoğraf çekimiyle de bu özel günü, unutulmaz ve keyifli hale dönüştürüyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 14, 2015

Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, Babalar Günü için kahvaltıdan akşam yemeğine kadar günün her saatine kadar ayrı bir lezzet şöleni sunuyor. Babalar günü hatırası fotoğraf çekimiyle de bu özel günü, unutulmaz ve keyifli hale dönüştürüyor.

Güneydoğu mutfağının lezzet ustası Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, beş yıldızlı kahvaltısı, sınırları zorlayan kebap çeşitleri ve damaklara yer eden lezzetleriyle babanıza tadına doyulmaz bir gün yaşatacak. Babalar Günü’ne unutulmaz bir kahvaltıyla başlamak isteyen aileler, her şeyin düşünüldüğü yöresel kahvaltı sofralarında pazar keyiflerinin hiç bitmemesini isteyecekler. Babalar Günü’nü eşsiz bir akşam yemeğiyle taçlandırmak isteyenler için de Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, çorbasından tatlısına kadar her damak tadına uygun lezzetler sunuyor.

En unutulmaz Babalar Günü
Kaşıbeyaz Lezzet Grubu bünyesinde bulunan Kaşıbeyaz Florya, Kaşıbeyaz Balık, Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus ve Kaşıbeyaz Akvaryum’da babanızın en özel günü lezzet şölenine dönüşürken, babanızla birlikte çektireceğiniz fotoğraflar ise gününüzü ölümsüzleştirecek. Kaşıbeyaz Lezzet Grubu’nda Babalar Günü’ne özel hazırlanan sürpriz sayesinde babanızla birlikte özel konsept çerçevesinde güne özel fotoğrafınız yıllarca saklayacağınız, unutulmaz bir anıya dönüşecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT