Uzayan Pizza Zevki Pizza Pizza`dan

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Uzayan Pizza Zevki Pizza Pizza`dan

Türkiye’nin en büyük pizza restoranlar zinciri Pizza Pizza`nın en çok ilgi çeken ürünlerinin başında çift peynirli Mezzeluna geliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 8, 2008

8.12.2008

Türkiye’nin en büyük pizza restoranlar zinciri Pizza Pizza`nın en çok ilgi çeken ürünlerinin başında çift peynirli Mezzeluna geliyor.

Türkiye’de 44 ilde 141 noktada satışta olan çift Peynirli Pizza Mezzeluna, nefis pizza hamurunun üzerinde yer alan pizza sosunun üzerindeki salam sosis ve mantarın yanında çift kat mozarella peynirinden oluşuyor. Üstelik 2009`a kadar devam eden 1 alana 1 bedava kampanyası bu zevki bayramda da ekonomik yaşamanızı sağlıyor.

Pizza, arkadaş toplantılarında olduğu kadar restoranlarda da sıklıkla tüketilen bir yiyecek oldu.Türk damak tadıyla geleneksel pizza lezzetini bir araya getiren Pizza Pizza, Mezzeluna isimli pizzasıyla bu konuda ne kadar iddialı olduğunu gösteriyor. Bir pizzaya koyulabilecek olan peynir miktarının sınırlarını zorlayan firma, ağızda eriyen lezzetin sırrını açıkladı; Sağlıklı malzeme, sıcak servis.

Türkiye’nin en büyük pizza restoranlar zinciri olan Pizza Pizza, Mezzeluna adlı pizzasında en güzel malzemeleri bir araya getirdi. Muhteşem pizza hamurunun üzerinde yer alan Türkiye’nin en çok tercih edilen pizza sosu yer alıyor. Bir kat mozarella peynirinin üzerine bol bol serpilen mantar ve Türk usullerine göre hazırlanan salam ve sosis pizzaya lezzetini veriyor. Ve son olarak ikinci kat mozarella peyniri, ağızda dağılan o müthiş lezzeti oluşturuyor.

Özellikle yılbaşına kadar sürecek olan "1 alana 1 bedava" kampanyasıyla Mezzeluna zevkini iki kat yaşayın. Pizza Pizza’nın bu muhteşem pizzasına ulaşmak için birçok yöntem var.İster Pizza Pizza restoranlarında, ister 30 dakikada servis edilen eve servisle isterseniz de gel-al servisiyle Mezzeluna’ya sahip olabilirsiniz.

“Pizza Pizza’dan 1 Alana 1 Bedava Dönemi” kampanyasıyla şubeler hakkında bilgi almak; sadece Pizza Pizza’da bulabileceğiniz, Mezzeluna ve benzeri lezzetlere ulaşmak için www.pizzapizza.com.tr adresi ziyaret edilebilir, 44 44 500 no’lu “Türkiye’nin Pizza Sipariş Hattı” aranabilir.

Pizza Pizza Hakkında

1995’de İzmir Alsancak’ta kurulan Pizza Pizza, kullandığı farklı teknik, ürettiği özel pizza çeşitleri ve zengin menüsü ile kısa zamanda İzmirlilerce benimsendi. Pizza Pizza ilk günden itibaren global bir ürüne yerel ve farklı lezzetler katarak yenilikçi bir vizyon benimsedi. Girişimci bir anlayışla pizza üretimine standart getirmek amacıyla 1999’da Torbalı’da " Pizza Pizza Üretim Tesisleri`ni" kurdu.

Türk damak tadına uygun pizzalar üreten Pizza Pizza, Türkiye`nin ilk ve en büyük "Pizza Franchising Zinciri" konumuna ulaştı. Pizza Pizza, franchising zincirine sürekli yeni halkalar ekleyerek standartlarından ödün vermeden büyümektedir. Türkiye geneli ve K.K.T.C`de toplam 140 noktada hizmettedir. Hedefi ülkemizin her köşesine Pizza Pizza lezzetini yaymaktır. www.pizzapizza.com.tr adresinden Pizza Pizza hakkında daha fazla bilgi alınabilirken, Türkiye’nin Pizza Sipariş Hattı numarası olan 44 44 500 no’lu telefondan Pizza Pizza lezzetine ulaşılabiliyor.

İstanbul Pizza Pizza Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT