Vazgeçilmez Lezzet... Özsüt Dondurma...

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Vazgeçilmez Lezzet... Özsüt Dondurma...

Çikolatalısından çileklisine, limonlusundan kaymaklısına yaz mevsiminin en vazgeçilmez lezzeti… Çocukluğumuzun en “değerli” ödülü, sıcak günlerin ferahlatıcı dostu…

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2010

Yaz 2010

Çikolatalısından çileklisine, limonlusundan kaymaklısına yaz mevsiminin en vazgeçilmez lezzeti… Çocukluğumuzun en “değerli” ödülü, sıcak günlerin ferahlatıcı dostu… En taze mevsim meyveleri ve süt kullanılarak hazırlanan Özsüt dondurmalarıyla bu unutulmaz lezzetin keyfini çıkarabilirsiniz. Özsüt dondurmaları, üretiminde kullanılan süt kalitesi ve yüksek süt oranıyla benzerlerinden ayrılıyor. Kaymak, Süper Vanilya, Çikolata, Fıstık, Üzüm & Ceviz gibi birçok çeşidi bulunan dondurmalarla kendinizi ödüllendirmek için Özsüt’lerde keyifli bir mola verin ya da paket olarak satın alıp evde sevdiklerinizle paylaşın.

Yaz mevsiminin sıcak günlerinin en çok aranılan lezzeti… Çoğu zaman bir “tatlı krizi”ni bastırmak için imdadımıza koşan sadık bir dost... Ağızda hızla eriyen enfes lezzet dondurmanın tatlı dünyasındaki hakimiyeti başlıyor. Çilekli, kaymaklı, limonlu ve çikolatalı çeşitleriyle dondurma bu mevsimin en çok tercih edilen lezzetlerinden. Özsüt dondurmaları ise üretiminde kullanılan yüksek süt oranı, eşsiz tadıyla farkını kanıtlıyor ve yaz mevsiminin en favori lezzeti oluyor.

En taze mevsim meyveleri ve gerçek süt kullanılarak hazırlanan Özsüt dondurmaları, benzersiz bir lezzet kalitesine sahip. Çok geniş bir ürün çeşitliliğine sahip olan Özsüt’ün dondurmaları hiçbir katkı maddesi eklenmeden hazırlanıyor. Özsüt’ün çikolatalı dondurmasında dünyaca ünlü Valrhona çikolataları kullanılıyor. Özsüt’ün dondurmaları, tıpkı ABD ve Avrupa ülkelerinde en yüksek standartlarda üretilen dondurmalar gibi ‘premium’ kategorisinde yer alıyor. Özsüt’ün lezzetli dondurma çeşitleri şöyle sıralanıyor: Kaymaklı, Süper Vanilya, Çikolatalı, Naneli, Limonlu, Karadutlu, Vişneli, Yaban Mersinli, Muzlu, Çilekli, Kavunlu, Mandarin, Limetta, Krokanlı, Karamelli, Sakızlı, Üzümlü Cevizli, Fıstıklı, Frambuazlı. Ayrıca, Özsüt formuna dikkat eden ama dondurma keyfinden uzak kalmak istemeyenler için light dondurmayı da unutmadı.

Ayrıca Özsüt’ün dondurma menüsünde birbirinden lezzetli ve benzersiz kup çeşitleri de yer alıyor. Dondurma keyfini taze meyveler, soslar ve farklı dondurmalarla birleştirerek zenginleştirmek isteyenler bu alternatifleri tercih edebilirler. Kup Menta, Kup Balbadem, Kup Karamel, Kup Çok Çilek, Kup Vanilya, Kup Sundae, Kup Muz, Kup Tropikal, Kup Özsüt ve Banana Split çeşitleri bulunan kuplar, sizin de iştahınızı açtıysa bu mevsim mutlaka Özsüt’e uğrayın…

Sıcak günlerin en lezzetli dostu dondurmayı Özsüt’lerde tatmadan bu mevsimi geçirmeyin!

Özsüt Şubeleri için Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT