Vejetaryenlere Özel Burgerler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Vejetaryenlere Özel Burgerler

Gourmet Burger Kitchen vejetaryenler için 5 farklı burger seçeneği sunuyor. Falafel, Puy Lentil Burger, Aubergine&Goat’s Cheese, Veggie&Camembert ve Portabella farklı bir lezzet deneyimi arayanlar için de ideal seçimler.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 16, 2011

16.11.2011

Gourmet Burger Kitchen vejetaryenler için 5 farklı burger seçeneği sunuyor. Falafel, Puy Lentil Burger, Aubergine&Goat’s Cheese, Veggie&Camembert ve Portabella farklı bir lezzet deneyimi arayanlar için de ideal seçimler.

Geniş çeşitliliğe sahip menüsünde besin değeri yüksek, lezzetli seçenekler sunan GBK, farklı burger alternatifleriyle her damak tadına hitap ediyor. GBK menüsünde vejetaryenlere özel 5 burger yer alıyor. Falafel, Puy Lentil Burger, Aubergine&Goat’s Cheese, Veggie&Camembert ve Portabella özel bir lezzet deneyimi vaat ediyor.

Falafel burger, ev yapımı falafel, humus, cacık, acı kırmızıbiber sosu, yeşillik ve relish ile hazırlanıyor. Puy Lentil Burger yeşil mercimek, patates, yeşil köri, taze soğan karışımlı burger, yeşillik, mayonez ve relish’den, Aubergine&Goat’s Cheese ise patlıcan, pane keçi peyniri, kurutulmuş domates, karışık yeşil salata, mayonez ve relish’den oluşuyor. Portabella mantarı ile zenginleşen Veggie&Camembert peynir ve patlıcan sevenler için ideal bir seçim. Portabella adını taşıyan burger ise adından da anlaşılabileceği gibi mantar tutkunlarına benzersiz bir lezzet sunuyor.

GBK Levent:
Adres: Kanyon Alışveriş Merkezi, Levent İstanbul
Telefon: 0212 353 03 23

GBK Nişantaşı:
Adres: Abdi İpekçi Cad. Reasürans Çarşısı Alt Girişi, Nişantaşı İstanbul
Telefon: 0212 240 66 65
Web: www.gbk.com.tr



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT