VIA Hotel’den Sevgililer Günü’ne Özel ‘Aşk Menüsü’

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri VIA Hotel’den Sevgililer Günü’ne Özel ‘Aşk Menüsü’

Bu özel günde, Executive Chif Levent Arslan tarafından hazırlanan özel menü ve nostaljik müzikler eşliğinde aşkın büyüsünü tüm ruhunuzda hissedeceksiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 14, 2011

14.02.2011

VIA Hotel İstanbul, Sevgililer Günü’nü aşk ve lezzet dolu bir akşamla kutlamak isteyen çiftlere romantik bir teklif sunuyor. Bu özel günde, Executive Chif Levent Arslan tarafından hazırlanan özel menü ve nostaljik müzikler eşliğinde aşkın büyüsünü tüm ruhunuzda hissedeceksiniz.

VIA Hotel İstanbul, 14 Şubat 2011 Sevgililer Günü’nde tüm çiftlere yılın en romantik gecesini vaat ediyor. Beylerbeyi Salonu’nun huzur veren ortamında düzenlenecek olan Sevgililer Günü programında Executive Chif Levent Arslan tarafından hazırlanan özel aşk menüsü lezzetiyle büyülerken nostaljik tarzdaki müzik ve dans gösterileri gecenin tamamlayıcısı olacak.

Sevgililer Günü özel mönüsünde ‘Geceyi Isıtan Başlangıç’ olarak Akdeniz otları eşliğinde şampanyalı sebze terin, peynir royal sunulacak. Süt köpüğü ve voley sos ile servis edilecek Romeo’nun Balkabaklı Ravyolesi’nin ardından sırayı sevgiyle ve taze kır baharatlarıyla tatlandırılmış süt danası madalyonları alacak.

Gecenin en tatlı anını ise VIA’da Aşk Pastası süsleyecek. 70’li – 80’li yılların unutulmaz müziklerinin ağırlıkta olacağı DJ performansının, tango gösterilerinin, trio-çigan grubundan nostaljik şarkılarının eşlik edeceği bu romantik gecenin fiyatı ise 70 cl’lik kırmızı şarap dahil kişi başı 80 TL. Ayrıca VIA Hotel’in bir de sürprizi var; çekilişle 2 çifte suit odada konaklama fırsatı hediye edecek.

Adres: Dedepaşa Cad. No: 2 Pendik Kurtköy 34912 İstanbul
Telefon: 0216 585 60 60
Web: www.viahotel.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT