Vox Brasserie’ den İnstagram Partisi!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Vox Brasserie’ den İnstagram Partisi!

22 Haziran Cuma akşamı saat 21.00’ den itibaren VOX Brasserie’ nin terasında gerçekleşecek “İnstagram” partisine telefonunuzdaki instagram sayfanızı gösterin katılın! En iyi parti fotoğrafını çek hediyeni kazan!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 22, 2012

19.06.2012

22 Haziran Cuma akşamı saat 21.00’ den itibaren VOX Brasserie’ nin terasında gerçekleşecek “İnstagram” partisine telefonunuzdaki instagram sayfanızı gösterin katılın ! En iyi parti fotoğrafını çek hediyeni kazan!

Yemekleri, ferah ve modern ortamı, yeni açılan terasıyla olduğu kadar, düzenlediği konsept partilerle de eğlenceye damgasını vuran VOX Brasserie, instagram fotoğraflarla ilan tasarımı yapan ilk marka olma özelliğini, Türkiye’deki Instagram kullanıcılarına yönelik düzenlediği eğlenceli bir partiyle destekliyor ve kullanıcıları bu partiyle biraraya getirip tanışmalarını sağlıyor.

VOX Brasserie, 22 Haziran Cuma akşamı ilk defa gerçekleştirilecek olan “İnstagram” partisiyle konuklarına bol fotoğraflı ve bol eğlenceli bir gece sunuyor. Saat 21:00’ de Dj SoulStamp’ in keyifli ve enerjik setleriyle “İnstagram” partisine başlayan konuklar, ikram olarak sunulan birbirinden lezzetli atıştırmalıklarla açık havada, güzel bir yaz gecesinin keyfini çıkarırken, VOX Brasserie’ nin bu geceye özel olarak hazırlayacağı “Instagram kokteyli” de gecenin sonunda seçilecek “en iyi parti fotoğrafına” hediye edilecek.

Siz de instagram kullanıcısı iseniz hemen www.facebook.com/InstagramParty sayfasına girip etkinliğe katılın ya da bu eğlenceli partide yerinizi almak için VOX Brasserie’ ye şimdiden rezervasyonu yaptırın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT