Vox Brasserie’den Anneler Günü Hediyesi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Vox Brasserie’den Anneler Günü Hediyesi

Sürpriz ikramların yapılacağı ve tüm annelerin “VOX Brasserie” tarafından misafir edileceği bu özel günde siz de annenize “VOX Brasserie” den kahvaltı hediye edin!

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Nisan 17, 2012

17.04.2012

Anneler Günü 2012

“Vox Brasserie“ nin seçkin tatlarından oluşan lezzetli kahvaltısı, 13 Mayıs Pazar Anneler Günü’ nde tüm annelere ücretsiz!

Uluslararası yarışmalarda önemli dereceler elde eden Belçikalı, genç, ödüllü şef Gilbert Samanyan’ ın danışmanlığında, deneyimli executive şef Fırat Altay ve ekibi tarafından hazırlanan lezzetli mönüsünü, iyi müziğiyle birleştiren VOX Brasserie, Anneler Günü’ nde anneleri unutmadı!

VOX Brasserie, annelere bahar ayında açılan keyifli terasında ev yapımı, günlük, taze ekmekler, kruvasanlar, poğaçalar, reçel çeşitlerinin yanı sıra peynir ve sıcak/soğuk şarküteri çeşitleriyle hazırlanan saat 09:00-14:00 arasında gerçekleşecek kahvaltısıyla Anneler Günü’ nün en keyifli dakikalarını geçirmeniz için sizleri bekliyor.

Sürpriz ikramların yapılacağı ve tüm annelerin “VOX Brasserie” tarafından misafir edileceği bu özel günde siz de annenize “VOX Brasserie” den kahvaltı hediye edin!

Adres: Alkent Sitesi Tepecik Yolu No:22/14 Etiler
Tel: 0212 351 1213
web: www.voxrestaurant.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

harika bir yer çok beğendim biz izmirliyiz her geldiğimizde uğramaya çalışıyoruz
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT