Wyndham Grand İstanbul Levent’te Öğretmenlere Özel İndirim

Wyndham Grand İstanbul Levent’te Öğretmenlere Özel İndirim

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Wyndham Grand İstanbul Levent’te Öğretmenlere Özel İndirim

Wyndham Grand İstanbul Levent, Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında 24 - 26 Kasım tarihleri arasında bütün öğretmenlere yüzde 20 oranında indirim fırsatı sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 20, 2017

Wyndham Grand İstanbul Levent, dünyanın en kıymetli mesleğini yapan öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü çok özel bir kampanyayla kutluyor. Wyndham Grand İstanbul Levent, Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında 24 - 26 Kasım tarihleri arasında bütün öğretmenlere Careme Restaurant’ta yüzde 40, SPA’da ise yüzde 20 oranında indirim fırsatı sunuyor.

İstanbul’un iş ve alışveriş merkezinin kalbinde yer alan Wyndham Grand İstanbul Levent, öğretmenlerimizin bu yılki Öğretmenler Günü’nü çok özel bir indirim kampanyasıyla kutluyor. 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel bir kampanya hazırlayan Wyndham Grand İstanbul Levent, 24 - 26 Kasım tarihleri arasında Careme Restaurant’ta yüzde 40 indirim fırsatı sunarken SPA merkezinde yüzde 20 oranında indirim uyguluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT