Xtreme Menü İle Lezzeti Uç Noktalarda Yaşa

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Xtreme Menü İle Lezzeti Uç Noktalarda Yaşa

Ağzının tadını bilenler, KFC’nin lezzetlerinden kendilerini kolay kurtaramazlar. KFC’nin alışkanlık yapan tatları ve klasik haline gelmiş menüleri her damak zevkine hitap ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 22, 2013

KFC’den dopdolu bir menü Xtreme Menü İle Lezzeti Uç Noktalarda Yaşa.

KFC’nin Xtreme Menü’sü zengin menüleri sevenler ve tek menüde birçok lezzetin tadına bakmak isteyenler için ideal. Xtreme Menü, hem lezzetiyle hem de içeriğiyle KFC lezzetini uç noktalara taşıyor. Hem de yanında muhteşem hediyesiyle.

Ağzının tadını bilenler, KFC’nin lezzetlerinden kendilerini kolay kurtaramazlar. KFC’nin alışkanlık yapan tatları ve klasik haline gelmiş menüleri her damak zevkine hitap ediyor.

KFC tutkunları artık damaklarında taht kuran lezzetlerin tadına, daha da zengin bir menü ile varacak. İçeriğinde birçok farklı çeşit KFC klasiğinin bulunduğu Xtreme Menü tam porsiyon lezzet arayan KFC’ciler için ideal.

KFC Xtreme Menü’nün içeriğinde patates kızartması, Zinger Burger, 6’lı Hot Shots, Coleslaw, 3’lü Hot Wings, ve Coca Cola bulunuyor. Algida Maraş Usulü Dondurma ise Xtreme Menü’nün hediyesi olarak sunuluyor. Xtreme Menü bu zengin içeriği ve 15,50 TL’lik satış fiyatı ile açlığa yer bırakmıyor.

Dopdolu bir KFC ziyafeti çekmek isteyenler Xtreme Menü’den vazgeçemeyecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT