Yatta Boğaz Manzaralı İftar Keyfi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yatta Boğaz Manzaralı İftar Keyfi

Web sitesinden kolayca kiralayabileceğiniz yatlar ile İstanbul’dan fazla uzaklaşmadan harika iftar davetleri planlayabilirsiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 17, 2012

Yaz aylarına denk gelen Ramazan ayı boyunca Nar Boats’un lüks motor yatları zengin iftar menüleriyle Boğaz’ın ortasında şehrin gürültüsünden uzak huzurlu bir iftar olanağı sunuyor. Denizin dingin suları üzerinde süzülürken, şehrin karmaşasından ve sıcağından uzakta iftar yapmak isteyenlerin tercihi Nar Boats’un lüks motor yatları oldu.

Nar Boats’un deneyimli kaptanları ve eğitimli mürettebatı ile eksiksiz bir iftar keyfi yaşayabilirsiniz. Çeşitli ebatlarda Azimut yat filosu ile kusursuz hizmet isteyenlere hitap eden Nar Boats, denizde lüksün ve rahatlığın tadını çıkarma imkanı sunuyor.

Web sitesinden kolayca kiralayabileceğiniz yatlar ile İstanbul’dan fazla uzaklaşmadan harika iftar davetleri planlayabilirsiniz. İftar dışında, Ramazan ayı boyunca ve sonrasında, lüks tekne filosundan ihtiyacınıza uygun olarak seçeceğiniz motor yatları günlük ya da saatlik kiralayarak mehtap turuna çıkabilir, hafta sonu brunch eşliğinde denizin keyfini çıkarabilir, ya da daha uzun bir tatille kendinizi şımartabilirsiniz.

Yatta iftar keyfinin tadı damağında kalanlar, bayram tatillerini de teknede geçirmek isteyecekler. Yaz aylarında İstanbul’un yanı sıra Göcek’te de hizmet veren Azimut Motor Yatlar ile güneydeki bakir koyların tadını çıkarabilirsiniz. Dilediğiniz gibi belirleyeceğiniz bir rota ile Ege ve Akdeniz’in tüm güzelliklerini yüksek hizmet kalitesi ve konfor ile keşfedebilirsiniz. Yeşille mavinin iç içe geçtiği doğal ortamlarda, en güzel koylar, adalar ve Boğaz’da Nar Boats’un motor yatları ile unutulmaz bir tatil yaşayacaksınız.

Rezervasyonlarınız için 0212 340 65 55’i arayabilir ya da www.narboats.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ramazan 2012

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT