Yaz Aylarında Boğaz’ın En Gözde Adresi Capricorn!

Yaz Aylarında Boğaz’ın En Gözde Adresi Capricorn!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yaz Aylarında Boğaz’ın En Gözde Adresi Capricorn!

Akdeniz’in geleneksel tatlarını modern şehir ruhuyla bütünleştiren Capricorn, zengin menüsüyle yaz aylarında da Boğaz’ın vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 19, 2017

Akdeniz deniz ürünlerini en iyi malzemeleri kullanarak basit ve sağlıklı pişirme yöntemleriyle sunan Capricorn, özel reçetelerle hazırlanan menüsüyle benzersiz bir lezzet deneyimi sunuyor. Capricorn’un iştah kabartan lezzetleri İtalyan asıllı Şef Fabio Brambilla’nın imzasını taşıyor. Fabio Brambilla yaratıcılığı ve tecrübesiyle Capricorn mutfağında fark yaratırken, yenilenen tatlı menüsü Boğaz’da yemek keyfini ikiye katlıyor.

Capricorn mutfağının favori lezzetlerinden ceviche; “Levrek”, “Acılı Ton Balığı”, “Karadeniz Mezgit” ve “Mangolu Levrek” olarak menüde dört farklı alternatif olarak misafirlerin beğenisine sunuluyor. Taze sebzelerle deniz mahsullerini en yalın halde buluşturan Capricorn salata çeşitlerinin en yenisi ise; “Karidesli Taze Enginar Salatası”.

Capricorn menüsünün gözde paylaşımlıklarından paella ve spagetti, kalabalık masaların tercihi olmaya devam ederken; “Acılı Kalamar Yahnisi” ve “Istakozlu Spaghetti” menüde sevilen tatlar arasında yer alıyor. Ev yapımı “Kum Midyeli Linguine” ise kum midyesi, kabak ve kurutulmuş osetra havyarının eşsiz uyumunu ortaya koyuyor.

Capricorn’un yenilenen tatlı menüsü yemek sonralarına lezzet katmaya devam ediyor. Zengin tatlı menüsünde yer alan Badem Helvalı Mangolu Parfe, Porakallı & Çikolatalı Sufle ve Dondurmalı Limonlu Tart Capricorn mutfağının farkını ortaya koyuyor. Çilekli & Yoğurtlu Mus’un yanı sıra Dondurma ve Sorbe çeşitleri de yaz aylarında misafirlere serinletici birer alternatif oluyor.

Ambiyansı ve müzikleri ile Boğaz’da yemek keyfini ikiye katlayan Capricorn, zengin menüsüyle modern Akdeniz mutfağını keşfetmek isteyenleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT