Yazın Kapıları 'Flamingo Bahçe' Ye Açılıyor!

Yazın Kapıları 'Flamingo Bahçe' Ye Açılıyor!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yazın Kapıları 'Flamingo Bahçe' Ye Açılıyor!

Flamingo Restaurant&Bar; Akdeniz mutfağının en sevilen tatlarını “Flamingo Bahçe” ye taşıyor!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 15, 2014

Havaların ısınmasıyla birlikte, harikulade lezzetleri misafirlerine açık havada sunmanın keyfini yaşayan Flamingo Restaurant&Bar; Akdeniz mutfağının en sevilen tatlarını “Flamingo Bahçe” ye taşıyor!

Lezzet ve eğlencenin en kaliteli adresi Flamingo Restaurant&Bar; kendine has sunumu ve mönüsünde yer alan Akdeniz mutfağının en sevilen tatlarını, yazın gelişiyle birlikte kullanıma açtığı “Flamingo Bahçe” sinde devam ettiriyor. Flamingo Restaurant&Bar’ ın rahat, keyifli ambiyansının devamı olan”Flamingo Bahçe”; bahçe konseptinin farklı bir örneğini sergiliyor.

Yüksek hizmet kalitesiyle, kapısından içeri girer girmez lüksü ve ihtişamı bir arada sunan Flamingo Restaurant&Bar; iştah arttırıcı başlangıçlarından Orkinos Tartar, Ahtapot Carpaccio, Füme Ahtapot ve Çıtır Karides gibi hafif ama lezzetli deniz ürünlerini size huzur verecek “Flamingo Bahçe” de sunuyor.

Havaların ısınmasıyla tercih edebileceğiniz yer elması, roka gibi fresh çorbaların yanı sıra; bahar sebzeli ev yapımı makarna çeşitleri ya da risottoları ile de iddialı olan Flamingo Restaurant & Bar; yazın tadını güzel yemekler ve tatlı bir rüzgarla açık havada çıkarmak için sizleri şimdi “Flamingo Bahçe” ye bekliyor…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT