Yazın Sıcağına Buz Gibi Seçenekler

Yazın Sıcağına Buz Gibi Seçenekler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yazın Sıcağına Buz Gibi Seçenekler

Geleneksel tatların modern adresi Simit Sarayı, yaz mevsiminin sıcağına menüsündeki birbirinden lezzetli soğuk içecek alternatifleri ile meydan okuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 30, 2014

Farklı lezzetleri ve sunumları kadar ambiyansıyla da dikkat çeken Simit Sarayı, zengin menüsüne eklediği serin seçenekler ile öne çıkıyor. Yaz mevsiminin sıcak günlerinde buzlu lezzetler arayanlar: Ev yapımı Limonita, Frappe, Portakal Suyu, Chai Tea Smothie, Frappucinolu, Mangolu, Çilekli ve Frambuazlı frozen çeşitleri, Negrolu, Nutelllalı Ballı-Susamlı, Muzlu Milkshake seçenekleri ile eşsiz bir lezzet keyfi yaşayabilir.

Yazın sıcak günlerine serinlik katan, Simit Sarayı’nın geniş içecek menüsünde yer alan soğuk içecekler hem sunumu, hem de tatlarıyla lezzet severlerin başını döndürecek. Gün boyu birbirinden farklı ve lezzetli alternatifler sunan Simit Sarayı, yaz aylarının sıcağına ferahlık katan tatları ile bu yazın vazgeçilmez mekanı olacak.

Simit Sarayı’nın birbirinden farklı lezzetleriyle tanışmak için size en yakın Simit Sarayı mağazasını ziyaret edebilir ya da www.simitsarayi.com adresinden görebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT