Yazın Son Günlerinin Tadını Çıkartın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yazın Son Günlerinin Tadını Çıkartın

Yaz sezonu sona ererken lezzetli kokteylleri ile İstanbul’un gözdesi haline gelen Gold Bar, akşamları sunduğu caz dinletileri ile Bodrum’un yıldızlı gecelerini İstanbul’a taşıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 11, 2013

Yaz sezonu sona ererken lezzetli kokteylleri ile İstanbul’un gözdesi haline gelen Gold Bar, akşamları sunduğu caz dinletileri ile Bodrum’un yıldızlı gecelerini İstanbul’a taşıyor. Bar arkasındaki dev akvaryumu, yeşillikler içinde kapalı bahçe olarak tasarlanan teras alanı, mum ışıklı aydınlatması, konforlu alanları ve özel kokularıyla servis yapılan benzersiz kokteyl sunumları ile sevdiklerinizle birlikte keyifli anlar yaşayacağınız bu seçkin mekan, kapalı alanlara girmeden önce The İstanbul Edition’da size benzersiz zamanlar vaat ediyor.

The İstanbul Edition’da hizmet veren, muhteşem dekoru ve sofistike atmosferi ile seçkin bir deneyim sunan Gold Bar, caz dinletileri ve hem lezzet hem de servis konseptiyle fark yaratan ünlü kokteylleri ile İstanbul gecelerine hayat katıyor.

Gold Bar Terasta Sonbahar Keyfi!
Kapalı bahçe terasıyla yeşillikler içinde açık hava keyfi sunan Gold Bar, piyano eşliğinde gerçekleşen solo caz dinletileri ile sonbahar akşamlarını caz müziğin dinlendirici melodileri ile buluşturuyor. Bu çekici ve seçkin atmosferin en özel eşlikçisi ise Gold Bar dillerden düşmeyen kokteylleri oluyor! Yazdan kalma tatlarla sonbaharınızı neşelendirecek rengarenk kokteylleriyle ünlenen mekan, günün yorgunluğunu en keyifli yoldan atmanız için hazırlanan ve servis konseptiyle sizi gurme gibi hissettiren içecek seçenekleriyle göz kamaştırıyor. Üstelik Yaşasın Hayat! Enstitüsü’nün “sağlıklı hayat” felsefesi kapsamında Gold Bar’da hazırlanan hiçbir kokteylde şeker kullanılmıyor.

İşte taptaze karışımlarıyla sizi ferahlatan, lezzetleriyle şaşırtan ve sunumlarıyla hayran bırakan bu iddialı kokteyllerinden bazıları:

Unfinished Requiem
Gold Bar ’ın bitmesini hiç istemeyeceğiniz ilk kokteyli Martini bardağında servis edilen Unfinished Requiem. Votka, vanilyalı votka, çilek, taze fesleğen ve özel Edition çayı ile hazırlanan bu kokteyl Gold Bar’ın doğal içerikli özel bir parfümüyle birlikte servis ediliyor. Bu bitkisel koku önce kokteylinize ardından da iki defa havaya sıkılıyor. Size yalnızca mis kokulu içeceğinizin tadını doya doya çıkarmak kalıyor!

Citroose
Cin, Martini, taze altın çilek ve Gold Bar’ın özel lavanta aroması ile hazırlanan Citroose, altın çilekle birlikte Margarita bardağında servis ediliyor. Aroması damağınızdan uzun süre gitmeyecek Citroose Gold Bar’ın en iddialı kokteylleri arasında 2. sırada yer alıyor.

Detox Cooler
İçerisinde taze salatalık, kivi, yasemin çayı, votka ve armut likörü bulunan Detox Cooler, Highball bardakta sunuluyor. Ferahlığını son yuduma kadar koruyan bu kokteyl vücudunuzdaki toksinlerden kurtulmanıza da yardımcı oluyor.

Rainy Mood
Martini bardağında servis edilen açık yeşil renkli Rainy Mood; votka, martini, yasemin çayı, bahçede yetiştirilen taze fesleğen ve taze zencefil ile hazırlanıyor. Yağmur ormanlarından gelen bu kokteyl metabolizmanızı hızlandırmaya yardımcı oluyor ve yaz aylarında ihtiyacınız olan enerjinizi yerine getiriyor!

The İstanbul Edition girişinde hizmet veren Gold Bar’da gül ağacı ahşaplar ve baskın bej renkler konuklara ev sıcaklığı hissini verirken, mekânın ihtişamı Fransız kumaşlar ve deri koltuklarla tamamlanıyor. Dünyada çok az bulunan siyah sedefle bronzdan yapılan barıyla dikkat çeken mekanda New York merkezli ünlü Le Labo tarafından sadece Edition markası için üretilmiş özel bir koku kullanılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT