Yeni Bir Lezzet Klasiği Bibuçuk Döner

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yeni Bir Lezzet Klasiği Bibuçuk Döner

2001 yılından beri lezzet ve kalite konusunda her zaman en üst seviyeleri hedefleyen bibuçuk, “bibuçuk döner” ile de farklı bir adım daha atmış olacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 9, 2013

%100 Et Yaprak Döner bibuçuk döner

İstanbul’da lezzetli yemek ve keyifli buluşma denildiğinde akla gelen ilk mekanlardan bibuçuk, şimdi “bibuçuk döner” lezzetiyle ilk noktası olan Caddebostan, Bağdat Caddesi'nde müdavimleriyle buluşuyor. Kısa zamanda sayıları artacak yeni noktalarında dönerin eşsiz lezzeti ile buluşmak isteyenler “bibuçuk döner”e mutlaka uğramalı.

Özel olarak dinlendirilmiş ve marine edilmiş, süt dana ve kuzu etlerinden üretilen %100 etten yaprak döner, ister dürüm, ister özel sandviçte, ister porsiyon veya pilav üstü olarak, yanında köz patlıcan, köz biber, patates püresi ve turşu alternatifleriyle yine "ödüllü lezzet" olmaya aday.

2001 yılından beri lezzet ve kalite konusunda her zaman en üst seviyeleri hedefleyen bibuçuk, “bibuçuk döner” ile de farklı bir adım daha atmış olacak.

http://www.bibucuk.com.tr/
Beyoglu 0212-2447010
Suadiye 0216-3804020
Caddebostan 0216-4677050
Ataşehir ekspres 02126-6888388

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT