Yeni Damak Zevkimiz Dana Tandır Burger

Yeni Damak Zevkimiz Dana Tandır Burger

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yeni Damak Zevkimiz Dana Tandır Burger

Metropol hayatının vazgeçilmez lezzetlerinden biri haline gelen hamburger bugün karşımıza pek çok farklı sunumla çıkıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 13, 2014

Metropol hayatının vazgeçilmez lezzetlerinden biri haline gelen hamburger bugün karşımıza pek çok farklı sunumla çıkıyor. Tribeca bir ilki gerçekleştirerek Amerikan tarzı hamburgeri alıyor ve Türk usulü tandır ile buluşturuyor. Ortaya çıkan lezzet senteziyse sizi gurmelere layık bir yolculuğa çıkarıyor.

Türkiye’yi bagel ile tanıştıran Tribeca yepyeni bir lezzete daha imzasını atıyor. Yeni tatlar arayanlara leziz ve farklı alternatifler sunan Tribeca alışılagelmiş hamburger alışkanlığınıza yeni bir yorum getiriyor. Tribeca’ya özel Dana Tandır Burger hamburgeri aceleyle yenen bir yemek olmaktan çıkarıyor ve leziz bir öğün sunuyor. Geleneksel mutfağımızın ağır toplarından biri olan tandır Tribeca’nın usta şeflerinin ellerinde yeni bir yorum kazanıyor. Et, havuç, soğan ve kereviz aromalarını içeren aromatik suda lime lime dağılacak kadar uzun süre bekletiliyor ve bu işlemin ardından bir de suyunu çekmesi için fırınlanıyor. Servis zamanıysa lezzetli baharatlarla harmanlanarak mozzarella ve karamelize soğanın uyumlu birlikteliğiyle birlikte sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT