Yeni Pop Up Restoranı Carnebella ile Keşfedin

Yeni Pop Up Restoranı Carnebella ile Keşfedin

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yeni Pop Up Restoranı Carnebella ile Keşfedin

Şehrin cazibe merkezi, iyi yemeğin adresi Eataly İstanbul, misafirleriyle sıra dışı deneyimler paylaşmaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 20, 2018

Şehrin cazibe merkezi, iyi yemeğin adresi Eataly İstanbul, misafirleriyle sıra dışı deneyimler paylaşmaya devam ediyor. Pop-up restoran konseptinde birçok özel mutfağı ağırlayan Eataly’e bu kez yerelleşmiş bir barbekü restoranı Carnebella konuk oluyor.

Çok sevilen gelenekselleşmiş barbekü lezzetini günümüzün lezzet anlayışı ile buluşturan Carnebella, 19 Şubat’ta pop up restoran konsepti ile Eataly İstanbul’da kapılarını açtı. 1926 yılında Fritz Gerber'in İsviçre'de başlattığı kaliteli ve tamamen doğal üretim sosis anlayışını, bugün Türkiye'ye taşıyan Carnebella, hamburger, sosis ve köfte seçenekleriyle Eataly misafirlerini nefis bir barbekü lezzeti deneyimlemeye davet ediyor.

Kömür ateşinde, özel bir pişirme yöntemi ile ürünün tadını kendi içine hapsederek hazırlanan tüm ürünlerde %100 dana eti kullanılıyor. El yapımı ekmekleri ile kömür ateşinde pişen köftelerden hazırlanan birbirinden lezzetli hamburgerler ile mangal lezzetini doyasıya yaşayacaksınız. Özgün ve farklı içerikleriyle sandviç şeklinde sunulan körili, portakallı, acılı domatesli, kaşarlı ve klasik sosis seçenekleri arasında tercih yapmakta zorlanabilirsiniz.

Doğal ve katkısız ürünlerle gerçek barbekü lezzetini Eataly’nin kaliteli atmosferinde deneyimlemek için rezervasyon yaptırmayı unutmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT