Yeni Yıl Coşkusu Park Dedeman Levent Otel’de

Yeni Yıl Coşkusu Park Dedeman Levent Otel’de

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yeni Yıl Coşkusu Park Dedeman Levent Otel’de

Park Dedeman Levent, yeni yıla eğlence dolu bir başlangıç yapmak isteyenleri Butcha Steakhouse Butchery & Grill’e davet ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 21, 2016

Park Dedeman Levent içerisinde yer alan Butcha Steakhouse Butchery & Grill’de gerçekleşecek olan yılbaşı programında, caz ve blues müziğin sevilen isimlerinden Özge Deniz sahne alacak.

Türkiye’nin ilk uluslararası otel zincirinin sahibi Dedeman Grubu’nun bünyesinde yer alan Park Dedeman Levent, bu yılbaşında hizmet anlayışı, seçkin lezzetleri ve özel performanslarıyla misafirlerine benzersiz bir gece vaat ediyor.

Park Dedeman Levent’te yer alan Butcha Steakhouse Butchery & Grill’de gerçekleşecek olan yılbaşı programında, “Steakhouse” konseptinde eşsiz lezzetleri ile hizmet veren Butcha Steakhouse Butchery & Grill, misafirlerine benzersiz et lezzetleri ve limitsiz yerli içkisiyle nefis bir menü sunuyor.

Müzik severlere özel bir gece
Park Dedeman Levent içerisinde yer alan Butcha Steakhouse Butchery & Grill’de düzenlenen özel program hem kulağa hem de damağa hitap edecek. Yılbaşında sahne alacak olan Özge Deniz, misafirleri şarkılarıyla keyiflendirirken, usta şefler tarafından hazırlanan birbirinden lezzetli yemekler ise konukların damaklarında unutulmaz tatlar bırakacak.

Kendine özgü ses ve caz formundaki yorumuyla şarkılarını seslendiren Özge Deniz, yeni yılı karşılayan misafirlere, yılbaşına özel hazırladığı repertuarları ile farklı bir gece yaşatacak.

Park Dedeman Levent Butcha Steakhouse Butchery & Grill program bütçesi: 300 TL

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT