Yeni Yıla Günay’da Emel Sayın Var

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yeni Yıla Günay’da Emel Sayın Var

O gece ayrıca, ‘Türkülerin Efendisi’ Hasan Yıldırım, Oryantal Kumsal ve ‘Birebir Show’ Günay konuklarına özel bir yılbaşı akşamı yaşatacaklar.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 20, 2013

İstanbul’un en elit eğlence mekanı ve tek gazinosu Günay Restaurant yılbaşı gecesi de benzersiz ambiansı, son derece özel eğlence programı, lezzetli menüsü ve kaliteli servisiyle misafirleri ağırlamaya hazır.

BVS Group’un sahibi olduğu Günay Restaurant’ın misafirleri, 2014 yılına Türkiye’nin en güzel ve en deneyimli solistlerinden, sahnelerin hanımefendi sanatçısı Emel Sayın ile girecek.

O gece ayrıca, ‘Türkülerin Efendisi’ Hasan Yıldırım, Oryantal Kumsal ve ‘Birebir Show’ Günay konuklarına özel bir yılbaşı akşamı yaşatacaklar. Bu çok özel ve unutulmaz gece için konukların ödeyeceği ücret ise kişi başına 500 lira..

Yılbaşı Gecesi Menüde Yok Yok!

Günay Restaurant’ın konukları yılbaşı gecesi kendilerine menüde sunulan üç ana yemekten birini seçebilecekler. Ana yemekler şöyle: Kestaneli Hindi Sarması (İç Pilav Eşliğinde), Bonfile (Haşlanmış Sebze Buketi, Çilav, Sote Edilmiş Porcini Mantarı, Dömi Glas Sos Eşliğinde) ve Brokoli Yatağında Levret Fleto (Havyar Sos Eşliğinde)…

Günay Restaurant’ın konukları kapıda şampanya ikramı ile karşılanacak. Kendilerine şampanya ile birlikte, Tost Melba üzerinde siyah havyar ikram edilecek.

Yılbaşı2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT