Yılbaşı kutlamalarının vazgeçilmez markası Özsüt, 2015’e girerken en eşsiz tariflerini bir araya getiriyor. Yeni yıla özel tasarlanan pastalar yılbaşı gecesi tatlı bir anı olma iddiasını taşıyor.
Sektöründe 76 yılı geride bırakan Özsüt, bu yılbaşı kutlamalarında da Türkiye’nin sofralarında yer almak için tatlı seçenekler sunuyor.
Yılbaşı Gecesi için Tatlı Alternatifler… Fransız pasta ustası Christophe Niel’in özel tarifleri ile hazırlanan Kestane Karamel ve Esmeralda, yılbaşı kutlamalarının en iddialı lezzetlerini oluşturuyor. Özsüt’ün meyveli pasta konusundaki uzmanlığı ile hazırlanan vişneli veya frambuazlı Karaorman ve benzersiz fıstık lezzetini kış aylarının favori meyvesi mandalina ile buluşturan Mandalina Fıstık yılbaşı gecesi için tatlı bir alternatif olarak yer alıyor. 2013 yılında pasta ustalarının kıyasıya yarıştığı Benim Özsüt Pastam Yarışması’nın en çok sevilen pastaları arasında yer alan Yer Fıstıklı&Karamelli Pasta, Türkiye’nin yetenekli pasta ustalarından bir alternatif olarak sunuluyor.
Pastalara Yılbaşı Tasarımı Yılbaşının ikonik sembolleri arasında yer alan Noel Baba, çam ağacı ve hediye paketi Özsüt’ün yılbaşı pastalarında görsel bir şölen sunuyor. Yılın en özel gecesi için tatlı bir dokunuş ile beraber estetik tasarımı sunan Özsüt, kaliteli, doğal, güvenilir hammaddelerle, usta ellerde hazırlanıyor ve hiçbir katkı maddesi içermiyor. Birbirinden leziz ürünleri ile her türlü damak zevkine hitap eden Özsüt, 76 yıllık tecrübesiyle 2015 yılında da en lezzetli anların ev sahibi olmaya devam ediyor.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.