Yeni Yıla Stil, Lezzet ve Heyecanla Başlayın!

Yeni Yıla Stil, Lezzet ve Heyecanla Başlayın!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yeni Yıla Stil, Lezzet ve Heyecanla Başlayın!

Burgu & Tango Arjaan by Rotana, 2018’e müthiş bir başlangıç yapmanız için keyifli bir yılbaşı programı hazırladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 4, 2017

Anadolu Yakası’nın en prestijli otelleri arasında yer alan, uluslararası Rotana Grubu’nun Türkiye’deki ödüllü otelleri Burgu & Tango Arjaan by Rotana, 2018’e müthiş bir başlangıç yapmanız için keyifli bir yılbaşı programı hazırladı.

İstanbul gece hayatının en popüler orkestralarından Fonza Müzik’in altı kişilik dinamik ekibiyle sahne alacağı geceye DJ Tolga Kasapoğlu enerjisi yüksek performansı ve Anadolu Ateşi dansçısı oryantal Ece müthiş dans şovlarıyla renk katacak. Ayrıca tadı damağınızdan çıkmayacak özel lezzetler ve heyecan dolu hediye çekilişleriyle bu sene yılbaşı Burgu & Tango Arjaan by Rotana’da şölene dönüşecek.

İki burgu kule ve tango figüründen ilham alınarak tasarlanan, etkileyici mimarisi ve ayrıcalıklı servisiyle Dünya Seyahat Oskarları olarak anılan World Travel Awards’ta iki sene üst üste ödüle layık görülen Burgu & Tango Arjaan by Rotana, 31 Aralık akşamı Balo Salonu’nda muhteşem bir yılbaşı galasıyla senenin son gününü efsaneye dönüştürüyor.

Otelin ödüllü ve yetenekli şefleri tarafından hazırlanan beş aşamalı kutlama menüsü şefin özenle seçtiği on iki leziz başlangıç, közlenmiş biber ve Ege otları eşliğinde nefis mantarlı, ıspanaklı kiş; vega sebze püresi ve pancar talaslı gravy sos eşliğinde dana konfit ve tatlı olarak da kadife kek ve çarkıfelek meyvesi sosu ile kestaneli beyaz çikolatalı mousse’dan oluşacak.

Ayrıca yeni yıla girdikten sonra sıcacık bir çorba 2018’e sıcak bir başlangıç yapmak isteyenleri bekliyor olacak. Bu enfes menüye gece boyu limitsiz yerli alkollü içecek ve sınırsız alkolsüz meşrubat eşlik edecek.

2018’in ilk saatlerine kadar İstanbul gece hayatının popüler orkestralarından Fonza Müzik sevilen dünya müzikleri, unutulmaz klasikler, Türkçe Pop ve alaturka şarkılardan oluşan geniş repertuarı ve eğlenceli programı ile konuklara keyifli anlar yaşatırken, DJ Tolga Kasapoğlu da enerjik performansı ile tempoyu yükseltecek.

Geceyarısından sonra Anadolu Ateşi dansçılarından Ece’nin oryantal şovu da misafirlerin yeni yıla hareketli ve neşeli bir başlangıç yapmalarını sağlayacak.

Gece ayrıca yapılacak ödüllü çekilişlerle misafirler Burgu & Tango Arjaan by Rotana’dan hafta sonu konaklaması ve ücretsiz Bodylines fitness üyeliği gibi çeşitli keyifli hediyeler de kazanabilecekler.

Saat 02:00 sularında sonlanacak galanın ardından dileyen misafirler Burgu & Tango Arjaan by Rotana’nın modern ve konforlu odalarında konaklayıp, 1 Ocak günü zengin bir kahvaltıyla yeni yılın ilk gününü otelde keyifle karşılayabilecekler.

Yılbaşı2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT