Yeni Yıla Yenilenerek Girmek İçin En Güzel Alternatifler

Yeni Yıla Yenilenerek Girmek İçin En Güzel Alternatifler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yeni Yıla Yenilenerek Girmek İçin En Güzel Alternatifler

Şehrin kalbindeki lokasyonuyla kısa sürede yerli ve yabancı misafirlerin öncelikli tercihi haline gelen Raffles İstanbul Zorlu Center, 2015’e girerken misafirlerini çekici etkinliklerle ağırlıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 23, 2014

Eylül ayında kapılarını açan Raffles İstanbul Zorlu Center, ilk yeni yıl kutlamasını yapacağı 31 Aralık gecesi için hazırlanmış yaratıcı, iştah açıcı menüleri; yılın yorgunluğunu geride bırakmayı sağlayacak eğlenceli program seçenekleri ve konaklama paketleri ile konuklarını ağırlamaya hazır.

Önce yeni yıl yemeği…
Geleneksel Türk lezzetlerini ve mezelerini modern bir yorumla sunan, çağdaş Türk mutfağının kentteki en iyi örneklerinden Rocca Restaurant, 31 Aralık akşamı piyanist Aslı Güral’ın Trio Grubu’nun canlı müzik performansı ve Şef Ali Ronay’ın hazırladığı özel yılbaşı gecesi menüsüyle, konuklarını yeni yıla unutulmaz anılarla hazırlayacak. Rocca Restaurant’ta yeni yıl programı, bir kadeh şampanya ile başlıyor, ıstakoz ve foie gras ile sürüyor. Et ve balıklarla devam eden ana yemekleri beş baharatlı çikolatalı musun takip ettiği menü, çay, kahve ve petit fours’le son buluyor.

Yılbaşı için Raffles İstanbul Zorlu Center’daki bir diğer alternatif de, iki Michelin yıldızlı İspanyol şef Sergi Arola’nın, İspanyol mutfağının en güzel örneklerini, paylaşım tabakları ve İspanyol tipi küçük başlangıçlarla sunan Arola Restaurant’ı… Yeni yılı birbirinden farklı tam 10 tadı damakta kalacak lezzet ile karşılayacak olan Arola’da, “Cape Breton istiridyeleri”nden Arola’nın imza lezzeti “Andalusya usulü kalamar sandviçleri”ne -Bocata des Calamares –, Alba’nın meşhur beyaz trüfleriyle hazırlanmış Cannelloni’den tatlı “Arola dakikaları”na uzanan bir menü sunuluyor. Her iki restoranda da birer kadeh şampanya, çay, kahve ve petit fours’ün dahil olduğu menüler, kişi başı KDV dahil, 400 TL.

Long Bar’da gece boyu eğlence
“Uzun uzun yemek yemek yerine, yeni yılı keyifli bir bar atmosferinde karşılasak” diyenler için ise, efsanevi Long Bar’ın kapıları açık… Arola menüsünden atıştırmalıkların sipariş edilebildiği, Ata Marin Live Band’in canlı müzik performansı ve 23.00 itibariyle ünlü DJ Hakan Kabil eşliğinde devam edecek gece için, Long Bar’a herhangi bir giriş ücreti ödenmesi gerekmiyor.

Gecenin sonunda muhteşem İstanbul manzarasına hakim oda ve süitlerde konaklamak isteyen misafirler için, Raffles İstanbul Zorlu Center minimum iki gecelik konaklama paketleri de sunuyor. Paketlerde; Rocca veya Arola’da yılbaşı yemeği ve 1 Ocak günü özel yeni yıl brunch’ının yanı sıra, Raffles’ın imza niteliği taşıyan Spa’sında iki kişi için aromaterapi masajı ve özel yeni yıl ikramları da bulunuyor.

Raffles İstanbul Zorlu Center’da yeni yıla girmek, birbirinden çekici programlarla, beklentilerin ötesinde bir deneyim vaad ediyor…

www.raffles.com/istanbul
0212 924 02 00

Yılbaşı2015

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT