Yeni Yılda Eğlencenin Ritmini The Populist’le Yakalayın!

Yeni Yılda Eğlencenin Ritmini The Populist’le Yakalayın!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yeni Yılda Eğlencenin Ritmini The Populist’le Yakalayın!

Ustalıkla işlenmiş ‘craft’ tatları ve sıra dışı konseptiyle İstanbul’un yeme-içme istikametini değiştiren The Populist, 2017’yi iyi yemek ve iyi müzikle karşılamak isteyenler için çok özel bir yılbaşı programı hazırladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 21, 2016

Ustalıkla işlenmiş ‘craft’ tatları ve sıra dışı konseptiyle İstanbul’un yeme-içme istikametini değiştiren The Populist, 2017’yi iyi yemek ve iyi müzikle karşılamak isteyenler için çok özel bir yılbaşı programı hazırladı.

Tarihi Bira Fabrikası’nın mirasını yeni bir döneme başarıyla taşıyan The Populist, yılbaşı menüsünde birbirinden yaratıcı lezzetlerin yanı sıra; yerli, yabancı ve premium olmak üzere 3 farklı içecek paketi sunuyor. The Populist’in yılbaşı akşamına özel olarak hazırladığı özel craft lezzetler; hindi fümeli cornet çubukları, tütsülenmiş sosis, mantarlı pizzetta, tütsülenmiş kestaneli hindi but sarma ve incir hurma ise 2016’nın son akşamında damaklarınızda eşsiz tatlar bırakacak.

The Populist, yeni yıla evinde girmeyi planlayan müdavimlerine ‘Tütsülenmiş Hindi’ deneyimini yaşatacak. 15-31 Aralık tarihlerinde ‘Tütsülenmiş Hindi, iç pilav, kestane, brokoli ve hindi sosu eşliğinde’ 2 gün önce sipariş edilerek, teslim alınabilecek. Tütsüleme tekniği ile pişirilecek olan hindiler bütün 350 TL, yarım olaraksa 200 TL’ye satılacak.

Alışılmış lezzetlerden sıkılanlar için güçlü menüsü, ev sahipliği yaptığı etkinlikler ve İspanya’nın ödüllü tasarım ofisi LAGRANJA imzasını taşıyan konseptiyle The Populist, misafirlerine farklı tarzları deneyimleyebilme imkânı da sunuyor. Mekânın girişinde konuklarını karşılayan ‘Beer Garden’ın yanı sıra; lezzetleri, müzikleri ve atmosferiyle birbirinden farklı 3 konsept barı olan mekanın ayrıca üst katta geniş bir terası da mevcut.

Sadece craft lezzetleri ile değil, DJ ve canlı müzik performanslarla da İstanbul’un ritmini değiştiren The Populist yine çok özel isimlerle yeni yıl coşkusunu ikiye katlayacak. Hasan Köseoğlu’nun DJ kabinine geçeceği gecede eğlence saat 01.30’a kadar devam edecek.

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT