Yeni yılı Çintemani Restaurant ve RC Bar’da Karşılayın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yeni yılı Çintemani Restaurant ve RC Bar’da Karşılayın

The Ritz-Carlton, İstanbul Çintemani Restaurant, “Yeni Yıl Gala Yemeği” ile 2012’ye “merhaba” diyor. Yılbaşı akşamına özel hazırlanan menüye, eşsiz melodileriyle Barok orkestrası eşlik edecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 20, 2011

20.12.2011

The Ritz-Carlton, İstanbul Çintemani Restaurant, “Yeni Yıl Gala Yemeği” ile Yılbaşı'nda 2012’ye “merhaba” diyor. Yılbaşı akşamına özel hazırlanan menüye, eşsiz melodileriyle Barok orkestrası eşlik edecek.
RC Bar ise akşam 23:00’den sonra canlı Latin şarkıları ve iki farklı paket seçeneğiyle yeni yıla girerken konuklarına keyifli anlar yaşatacak.

Barok orkestrasının çalacağı şarkılar ile eşlik edeceği yılbaşı akşamı için Çintemani Restaurant mutfak ekibi misafirlerine özel bir menü hazırladı.

Yeni Yıl Gala Yemeği menüsünde ilk olarak“marine edilmiş deniz levreği” servis edilecek. Ardından “beyaz trüflü mantar çorbası”, “tatlı şarap ile poşe edilmiş ıstakoz” ve “yaban kekikli kuzu sırtı” sunulacak. Ayrıca yeni yıl tatlı büfesinden lezzetler de, menünün sonunda damakları tatlandıracak. Yeni Yıl Gala Yemeği’nin fiyatı yerli içki dahil 499 TL, yeni yıl brunch’ının ise limitsiz yerli içki ve köpüklü şarap dahil 149 TL olarak belirlendi.

RC Bar’da ise Latin şarkılarının eşlik edeceği yılbaşı gecesi kanepeler ve atıştırmalıklar ile lezzetlenecek. İki farklı paket alternatifinin bulunduğu gecede limitsiz yerli içkinin dahil olduğu menünün fiyatı 99 TL, limitsiz yabancı içki ve kokteyllerin olduğu menü ise 149 TL olarak fiyatlandırıldı.

Ailenizle ve dostlarınızla yeni yıl coşkusunu lezzetli yemekler, canlı müzik ve Boğaz manzarası ile yaşamak istiyorsanız The Ritz-Carlton, İstanbul Çintemani Restaurant ve RC Bar’da yılbaşı akşamının keyfine varacaksınız.

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için telefon: 0212 334 41 88
Adres: Süzer Plaza, Elmadağ Askerocağı Cad. No: 15 34367 Şişli - İstanbul
Web: www.ritzcarlton.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT