Yeni Yılı Divan’da Karşılayın

Yeni Yılı Divan’da Karşılayın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yeni Yılı Divan’da Karşılayın

Divan yeni yıla şık ve lezzetli yemekler eşliğinde girmek isteyenleri Divan Brasserie Beyoğlu, Divan Brasserie Kalamış ve Divan Brasserie Bebek’te ağırlayacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 21, 2015

Hoş sohbet, leziz tatlar ve mutlu anlar eşliğinde…

Divan, misafirlerini hoş sohbet, leziz tatlar eşliğinde unutamayacakları bir yılbaşı gecesine davet ediyor. Yılbaşı gecesi geleneksel Divan hindisinin de yer aldığı özel set menü Divan Brasserie Beyoğlu, Divan Brasserie Kalamış ve Divan Brasserie Bebek’te servis ediliyor olacak. Yemek ve sonrasında eğlence arayışında olanlar için ise; Divan Brasserie Beyoğlu ve Divan Brasserie Kalamış’ta gece saat 02.00’ye kadar sürecek özel bir DJ Performansı olacak.

Divan yeni yıla şık ve lezzetli yemekler eşliğinde girmek isteyenleri Divan Brasserie Beyoğlu, Divan Brasserie Kalamış ve Divan Brasserie Bebek’te ağırlayacak. Üç mekânda da misafirlere yılbaşı akşamına özel hazırlanan, limitsiz yerli içkinin de dâhil olduğu set menü servis edilecek. Başlangıç olarak porçini mantarlı patates parmentier’in ikram edileceği menüde iki ana yemek seçeneği bulunuyor. Arzu edenler Divan’ın geleneksel hindisini ya da mercan balığı seçeneğini tercih edebilecek. Gecenin tatlısı ise sıcak çikolatalı yılbaşı mousse.

Yemek sonrası eğlence…
Yemek ve sonrasında eğlence arayışında olanlar ise yılbaşı gecesini Divan Brasserie Beyoğlu ve Divan Brasserie Kalamış’ta gece saat 02.00’ye kadar sürecek olan canlı dj performansı eşliğinde geçirebilirler. Divan misafirleri, yılın ilk günü ise; Divan Brasserie Bebek’te açık büfe kahvaltı, Divan Brasserie Kalamış’ta da brunch yapma imkânı bulabilecekler.

Yilbasi2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT