Yeni Yılı Müjdeleyen Lezzetler

Yeni Yılı Müjdeleyen Lezzetler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yeni Yılı Müjdeleyen Lezzetler

Milano'da değilseniz en iyi kahveci unvanına sahip Caffe Nero, yeni yılınızı renklendirecek pek çok seçenek sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 10, 2014

Kahve kokusu ve ona eşlik eden lezzetlerle sıcak bir atmosfer sunan Caffè Nero, yeni yılın tadını çıkarabilmeniz için pek çok seçenek sunuyor. Caffè Nero’nun tadına doyulmaz Praline Latte’sini sıcacık bir kruvasan ya da taptaze bir frambuazlı & çikolatalı kek ile tatlandırabilirsiniz.

Milano'da değilseniz en iyi kahveci unvanına sahip Caffè Nero, yeni yılınızı renklendirecek pek çok seçenek sunuyor. Yeni yılda Praline Latte ile sıcacık bir mola verebilir, ağzınızı günlük olarak hazırlanan taze bir kruvasan ya da frambuazlı & çikolatalı kek ile tatlandırabilirsiniz.

Espresso, süt, vanilya şurubu, krema ve karamel sos ile hazırlanan Praline Latte, yılbaşı gecesinde içinizi ısıtacak. Praline Latte ile mükemmel bir uyum sağlayan üstü çıtır çıtır bir kruvasan ile kahve, çikolata ve frambuazın ahengi ile sizi büyüleyecek frambuazlı & çikolatalı kek, keyfinize keyif katacak.

Yılbaşı2015

Soğuk kış gecelerinde içinizi ısıtacak Praline Latte, mis gibi tereyağı kokan kruvasan ve kadifemsi dokusuyla damaklarda yumuşacık bir tat bırakan frambuazlı & çikolatalı kek, size yılbaşı neşesi yaşatacak. Caffè Nero’nun yeni yılı müjdeleyen bu özel tatları, vazgeçemeyeceğiniz lezzetlerden olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT