Yeni Yılı Tatlı Tatlı Karşılayın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yeni Yılı Tatlı Tatlı Karşılayın

Yılbaşı sepetlerinden geleneksel yeniyıl pastasına, kütük pastadan Gingerbread House’a kadar her zevke hitap eden pek çok farklı lezzet Sarıyer Göze Patisserie’nin yılbaşı seçenekleri arasında.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 16, 2011

16.12.2011

Yeni yıla girerken, Sarıyer Göze Patisserie sevdikleriniz için ayrıcalıklı alternatifler hazırladı. Yılbaşı 2012 sepetlerinden geleneksel yeniyıl pastasına, kütük pastadan Gingerbread House’a kadar her zevke hitap eden pek çok farklı lezzet Sarıyer Göze Patisserie’nin yılbaşı seçenekleri arasında.

Noel ve yılbaşı günlerinin en güzel keyfi, geleneksel yeni yıl pastası.

Göze Patisserie, bol çikolatalı yeniyıl pastasının içini tercihinize göre fıstıklı, parça çikolatalı veya krokanlı hazırlıyor. Kış aylarının vazgeçilmezi kestaneli pasta ve çikolata, kakao, fıstık üçlemesini yoğun olarak hissedeceğiniz Fransa’da Noel zamanı bütün pastaneleri süsleyen Buche de Noel yani Kütük Pasta da Göze’nin favorilerinden.

Konu pastaya gelince bazıları mutlaka çikolata ve frambuaz ikilisinin olduğu bir pasta ister, bu nedenle yılbaşı pastaları arasında bu ikiliyi de unutmadı Göze. Yılbaşına özgü Gingerbread House zencefilli kurabiye hamurundan yapılan ve üzeri yenilebilen rengarenk çikolatalı drajeler ve parça çikolatalar ile süslenen Gingerbread House, nam-ı diğer Zencefilli Bisküvi Ev ise Göze’nin tavsiyesi. Tek yapmanız gereken hangisini istediğinize karar vermek!

Sarıyer Göze Patisserie ….

199O yılında meşhur Sarıyer Namlı Borekcisi`nin oğlu Ahmet Derviş Çetin tarafından kurulan ve Sarıyer’in merkezindeki 3 katlı tarihi binasının üst katlarında pişirilen nefis ekmekler, sabah önünden geçenleri içeri davet eden poğaça kokusu, çeşit çeşit kurabiyeler, renk renk bezeler ve tezgahı dolduran nefis pastalar, kısa surede Göze’yi Sarıyer’in vazgeçilmez lezzetlerinden biri yaptı. Sarıyer’in meşhur börekçisi Namlı ile başlayan aile mesleği, şimdi Ahmet Bey’in mutfağa sevdalı doktor kızı Elif Hanım’la devam ediyor.

Adres: Yeni Mahalle Caddesi No: 29 Sarıyer İstanbul
Telefon: 0212 271 26 58
Web: www.gozepastanesi.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT