Yeni Yılı Yepyeni Bir Mekanda Karşılayın!

Yeni Yılı Yepyeni Bir Mekanda Karşılayın!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yeni Yılı Yepyeni Bir Mekanda Karşılayın!

Grill Branché Restaurant & Lounge, yeni yıla muhteşem bir akşam yemeğinin ardından keyifli bir eğlenceyle girmek isteyenlere unutulmaz bir gece vaat ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 5, 2017

Saat 21:00 gibi başlayacak yılbaşı yemeği, 00:30’da sona erecek. Yemeğin ardından misafirler muhteşem kokteyller ve DJ performansı eşliğinde 2017’nin stresini atıp 2018’e eğlenerek merhaba diyecek. Bar misafirleri ise yeni yıla özel %20 indirimden faydalanabilecek.

Grill Branché, yılbaşı gecesi için oluşturduğu nefis başlangıçlar, kömür ızgara ateşinde pişen kaliteli etler, tatlı ve birbirinden özel sürprizlerden oluşan menüsüyle misafirlerini ağırlıyor. Fresita (çilekli şampanya), pancarlı somon gravlax ve çerez ile soft bir karşılama yapılıyor. Ardından başlangıç olarak tulum peynirli Branché salata, ev yapımı füme et tabağı, peynir tabağı misafirlere sunuluyor. Ara sıcak olarak da leziz şaşlık ve köfte ile ana yemeğe hafif bir geçiş yapılıyor.

Ana yemek olarak ağır ateşte pişmiş ağızlarda dağılan dana kaburga Asado ile birlikte New York Steak veya T-bone Steak tadı damaklarda kalacak leziz bir et deneyimi yaşatıyor. Son olarak hafif poşe armut ile menüde sona yaklaşırken yeni yıla ise tatlı bir başlangıç yapılıyor. Finalde ise eğlenceli bir gecenin ardından Grill Branché’nin özel tarifi ev yapımı kasap sucuk, ekmek arası olarak servis ediliyor.

Yılbaşı menüsünde yerli içki (kırmızı şarap, beyaz şarap, bira, rakı, cin ve votka) ve soft içecekler sınırsız olarak fiyata dahil oluyor. Ayrıca yeni yıla girerken şampanya ikramı da bulunuyor. Saat 00:30 itibariyle bardan alınan tüm yabancı içkiler ve leziz kokteyller %20 indirimli olarak misafirlere sunuluyor. Yeni yıla yepyeni bir mekanda yepyeni dileklerle girecek misafirler, Grill Branché barmeninin yaptığı imza kokteylleriyle farklı tatlar deneyimleyecek.

Yılbaşı2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT