Yeni Yıl’ın Coşkusunu Hilton İstanbul Bosphorus’da Yaşayın

Yeni Yıl’ın Coşkusunu Hilton İstanbul Bosphorus’da Yaşayın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yeni Yıl’ın Coşkusunu Hilton İstanbul Bosphorus’da Yaşayın

Hilton İstanbul Bosphorus, 2017 yılına eğlenceli bir başlangıç yapmak isteyenleri birbirinden farklı yılbaşı programları ile ağırlıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 19, 2016

Hilton İstanbul Bosphorus’un eşsiz Boğaz manzaralı mekânı Bosphorus Terrace Restaurant’da yeni yıla girmenin ayrıcalığını siz de yaşayın. Hilton İstanbul Bosphorus’un şeflerinin özel olarak hazırladığı altı lezzet seçeneği ve canlı müzik performansıyla misafirlerine benzersiz bir yılbaşı gecesi yaşatacak. Yeni yıla Balo Salonu’nda girmek isteyenler ise geceye enfes kanepeler ve “hoş geldin” kokteyliyle başlayacaklar. Canlı müzik eşliğinde muhteşem gala yemeğinde harika bir yılbaşı gecesi limitsiz yerli içecekler dahil kişi başı 690 TL.

Yılbaşına bir Hint klasiği Bollywood partisi ile girin
Hilton İstanbul Bosphorus’un, 9’uncu katında bulunan, muhteşem Boğaz manzaralı restoranı Dubb İndian Bosphorus’da ise sizi şaşırtıcı bir yılbaşı gecesi bekliyor. Hint mutfağının deneyimli Şefi Vinod Kumar Chouhan’ın birbirinden lezzetli yemekleriyle birlikte kendinizi özel bir yılbaşı programında bulacaksınız. Leziz yemeklerle başlayacak yılbaşı programı 22.30 itibariyle DJ performansı ve Bollywood partisi ile devam edecek. TakaDhimi Hint Dans Grubu’nun eğlenceli performansıyla renklenecek partide gece boyunca Hint kınası ile kendinize çok özel desenler çizdirebilirsiniz ve isimlerinizi yazdırabilirsin. Limitsiz yerli içeceklerin ve Hint kınasının dahil olduğu menüye kişi başı 550 TL’ye sahip olabilirsiniz.

Yılbaşını daha samimi bir ortamda geçirmek isteyenlere ise perküsyon şov, leziz büfe tatları ve limitsiz yerli içki eşliğinde Veranda Bar& Terrace güzel bir alternatif olacak. Yeni yıla bu samimi ortamda “merhaba” demek isteyen misafirlerin 23’e kadar servis edilecek yerli içeceklerin dahil olduğu bu eğlenceli parti kişi başı 200 TL.

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT