Yenilenen “Italiano” Alışkanlıkları Değiştiriyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yenilenen “Italiano” Alışkanlıkları Değiştiriyor

Taze hamuru yerel lezzetler ile bir araya getiren Domino’s Pizza, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek; beğenilen lezzeti Italiano’yu “sarımsak kenar” ile buluşturdu.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 24, 2012

24.04.2012

Geliştirdiği sosuyla pizzalarında devrim niteliğinde değişiklik yapan Domino’s Pizza, yenilikleriyle şaşırtırken eşsiz pizza lezzetleri sunmaya devam ediyor. İştah kabartan görüntüsü ve lezzetiyle sofraların olmazsa olmazı Italiano; peynir ve baharatlar ile harmanlanan yeni “sarımsaklı kenarı”yla pizza yeme alışkanlığını değiştiriyor. Lezzeti kadar promosyonları ile de dikkat çeken Domino’s, bağımlılık yaratacak “Yeni Italiano”’nun orta boyunu Nisan ayı süresince sadece 12,90 TL’ye lezzet düşkünleriyle buluşturuyor.

“Daha İyi Malzeme, Daha İyi Pizza” mottosuyla sürekli kendini geliştiren Domino’s Pizza, 2012 yılındaki yeniliklerine bir tanesini daha ekledi. Taze hamuru yerel lezzetler ile bir araya getiren Domino’s Pizza, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek; beğenilen lezzeti Italiano’yu “sarımsak kenar” ile buluşturdu.

Pizzalarına olan güvenini “Beğenmezsen Bedava” ile ispatlayan Domino’s Pizza, “Yeni İtaliano” ile pizza tutkunlarını heyecanlandırmaya devam ediyor. Pizza dünyasına eşsiz lezzeti ve zengin mönüsüyle birlikte, gerçekleştirdiği ilkler ve geliştirdiği yenilikler ile de damgasını vuran Domino’s, Italiano Pizza’nın orta boyunu 30 Nisan tarihine kadar çok özel bir fiyatla, sadece 12,90 TL’ye sunuyor.

Domino’s mönüsünün son gözdesi “Yeni Italiano” lezzetini; mozerella peyniri, yüzde yüz dana etli küp sucuk, mantar, siyah zeytin, kırmızı köz biber ve kekikten alıyor; mis gibi sarımsak kenarıyla da akıllarda yer ediyor.

Lezzetini beş günde tarladan sofraya taşıdığı taze malzemelerinden alan Domino’s Pizza, sofralarda lezzet şöleni yaşatıyor. Sevdiklerinizle paylaşmak isteyeceğiniz pizza keyfi için siz de Domino’s Pizza’dan hemen bir “Yeni Italiano” siparişi verebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT