Yepyeni Bir Mekan; Remina Restaurant

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yepyeni Bir Mekan; Remina Restaurant

Hayallerinin peşinden koşmak için tüm kariyerini bir kenara bırakarak pastacılık eğitimi alan aynı zamanda eski güzellik kraliçesi de olan Özge Olgar, Ma Jolie markasını yarattı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 24, 2013

Misafirlerine sağladığı kusursuz hizmet ve kalite anlayışı ile son dönemde Anadolu Yakası’nın gözde adreslerinden olan Wyndham İstanbul Kalamış Marina, lezzet severleri yepyeni restoranı Remina’da ağırlıyor…

Marmara Denizi’nin mükemmel manzarasında konumlanan Wyndham İstanbul Kalamış Marina, bünyesinde açılan yepyeni bir restoranla bahara “merhaba” dedi. Remina Restaurant günlük akışa keyifli bir mola vermek isteyenler, günün hangi saati olursa olsun huzurlu bir ortam arayanlar ve pazar keyfinden vazgeçemeyenler için hazırladığı farklı alternatiflerle lezzet severlerin gözdesi olmaya hazırlanıyor.

Dünyanın dört bir yanında en çok tercih edilen lezzetlerden oluşan menüsü ve göz dolduran sunumlarıyla adından sıkça söz ettirecek olan Remina Restaurant günün ilk saatlerine leziz, renkli ve huzurlu bir kahvaltı sofrasında başlamak isteyenler için de eşsiz bir adres.

28 Nisan’dan itibaren her pazar konuklarını zengin brunch sofralarında ağırlayacak olan restoran keyif dolu bir pazar sabah için her detaya sahip. Bahçe katında bulunan havuz manzaralı restoran sade, şık ve dingin atmosferinde taptaze kahvaltılıklar, hamur işleri, mini sandviçler ve tatlılardan oluşan çok özel lezzetleri konuklarıyla buluşturacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT